Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Bývalá superstaristka takisto členkou údajnej SEKTY: Bartalos poslala jasný ODKAZ!

Bývalá superstaristka prehovorila o Mary Bartalos Zobraziť galériu (11)
Bývalá superstaristka prehovorila o Mary Bartalos (Zdroj: Facebook V.B./ Instagram M.B.)

BRATISLAVA - Kedysi Vierka Berkyová (32) súťažila v speváckej šou Superstar, kde sa zviditeľnila najmä svojím hlasom. Dnes sa bez akýchkoľvek okolkov verejne hlási k údajnej sekte, kde pôsobí aj herečka Mary Bartalos (28). Speváčka ju plne podporuje a dokonca jej odkázala tieto slová.

Bývalá Superstaristka sa zastala Mary Bartalos (Zdroj: Facebook V.B.)

Od čias, kedy speváčka Vierka Berkyová súťažila v speváckej šou Superstar, ubehlo už 16 rokov. Po svojej výhre v zmienenom televíznom projekte však svoj talent a spevácke kvality až tak nerozvíjala. Z mediálneho sveta sa stiahla a odišla do zahraničia.

Bývalá superstaristka takisto členkou
Zobraziť galériu (11)

Dávnejšie sme vás informovali aj o tom, že je členkou istého náboženského spolku, ktorý však viacerým skôr pripomína akúsi sektu. A rovnako aj herečka Mary Bartalos, ktorá pred pár dňami svojimi slovami odsúdila homosexuálne páry, je súčasťou tohto spoločenstva. 

Jej nedávne vyjadrenia pobúrili mnohých ľudí, aj z radov známych osobností. Teraz sa prostredníctvom sociálnej siete Facebook prihlásila aj bývalá superstaristka. A niet asi prekvapením, že sa zastala Mary Bartalos a jej názorov. „Ahojte, nakoľko moje meno sa viackrát spomínalo v mediálnych článkoch na osobu Mary Bartalos, tak aj ja sa veľmi rada vyjadrím,“ povedala na úvod speváčka. 

Bývalá superstaristka takisto členkou
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„Ahoj Mary, som na teba hrdá. Nenechaj sa znechutiť a taktiež sa nenechaj zneistiť k tvojim vyjadreniam,“ prehovorila Vierka smerom k herečke. 

„Aj ja stojím za tradičnou rodinou a za tradičnými hodnotami a plne verím v božie slovo a všetkému, čo je napísané v božom slove,“ vyznala sa speváčka a nijako sa netajila svojou príslušnosťou k spoločenstvu Milosť. „Viem, že na Slovensku nie sú veľmi rozšírené a populárne letnično-charizmatické hnutia alebo cirkvi, ale ja osobne vám môžem povedať, že bývam dlhodobo v zahraničí a presne takéto cirkvi sú tu plne akceptované a taktiež sú prínosom pre všetkých ľudí,“ dodala Vierka.

Nuž, každý môže veriť tomu, čomu chce. Prínosom pre spoločnosť ale určite nie je šírenie myšlienok, že členovia LGBTI+ komunity nie sú hodní božej lásky a budú zatratení. 

Viac o téme: Vierka BerkyováMary Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu