Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

»Hviezdna« Berkyová po 7 rokoch na Slovensku: Prirovnáva sa k Jennifer Lopez!

Vierka Berkyová sa prirovnala k svetovej hviezde Jennifer Lopez. Zobraziť galériu (7)
Vierka Berkyová sa prirovnala k svetovej hviezde Jennifer Lopez.

BRATISLAVA – Ako hviezda! Stratená víťazka tretej série SuperStar Vierka Berkyová (22) sa po dlhých rokoch života v zahraničí objavila na Slovensku. Dôvodom je jej snaha opätovne rozbehnúť spevácku kariéru. Pri tej príležitosti zavítala do dnešného Telerána, kde porozprávala o zmenách, ktoré sa v jej súkromí udiali. Zaujímavosťou je, že sa brunetka počas rozhovoru prirovnala k svetovej dive Jennifer Lopez (45). Prečo?!

Za nič sa nehanbí! Meno Vierky Berkyovej je dobre známe snáď každému Slovákovi. Ako mladučká tínedžerka totiž vyhrala tretiu sériu speváckej šou SuperStar a mnohí jej v tom čase predpovedali sľubnú kariéru. Namiesto nej však nasledoval nečakaný odchod za hranice a o superstaristke dlho nebolo počuť.

V týchto dňoch sa však Berkyová znovu objavila na Slovensku. V priebehu rokov sa stihla vydať a dnes je už hrdou mamičkou. „Rodila som, keď som mala dvadsaťjeden rokov a bolo to plánované. Synček je zlatý, živý, tak, ako má byť,” prezradila v markizáckom Teleráne superstaristka, ktorá sa netají tým, že by sa rada živila hudbou.

Pred kamerami však Vierka porozprávala aj o iných profesiách, ktorými si v zahraničí prešla. Spomenula napríklad prácu chyžnej. „Nehanbím sa za to a som na to hrdá. Bol to päťhviezdičkový hotel a chodili tam aj známe osobnosti,” poznamenala pyšne brunetka. Vzápätí so smiechom dodala, že sa dokonca cítila ako Jennifer Lopez vo filme Kráska z Manhattanu, kde speváčka stvárňuje práve upratovačku. „Dokonca som si aj taký účes robila, ako mala ona,” uzavrela Berkyová. Nechajme sa prekvapiť, či aj v speve jej to pôjde rovnako ako Jennifer. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu