Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Vierka Berkyová ukázala synčeka: Pozrite, toto je môj princ!

Vierka Berkyová porodila synčeka, ktorému dala meno Mário. Zobraziť galériu (6)
Vierka Berkyová porodila synčeka, ktorému dala meno Mário.

BELFAST – Hrdá mamička! Nedávno sme na topkách informovali, že Vierka Berkyová (21) by mala svojmu partnerovi Máriovi porodiť synčeka. Ako sa nám podarilo zistiť, víťazka 3. série speváckej súťaže SuperStar už má v týchto dňoch šťastnú udalosť za sebou. Svojím chlapčekom sa už stihla pochváliť aj na sociálnej sieti.

Vierka Berkyová sa momentálne zdržiava v írskom Belfaste, kde si spoločne so svojím partnerom Máriom zakladá rodinu. V týchto dňoch majú v ich komunite mimoriadne veľký dôvod na oslavu. Bývalá superstaristka totiž priviedla na svet synčeka, ktorý dostal meno po otcovi. „Môj princ,” napísala hrdá mamička k fotografii malého pokladu na sociálnej sieti.

Rodáčka z Lučenca prežívala obdobie tehotenstva spoločne so svojou kamarátkou, ktorá bola v druhom stave v rovnakom čase. Vierka sa tesne pred pôrodom netajila tým, že ju bábätko v brušku poriadne potrápilo. „Mám také bolesti, sakra, celú noc. Môj syn chce ísť von veľmi,“ reagovala Berkyová, ktorá išla do nemocnice len pár dní po svojej známej. Novopečené mamičky si momentálne obe užívajú zdravých synčekov. Svedčia o tom aj zábery, ktoré zverejnili na sociálnej sieti.

Vierka Berkyová sa pochválila svojím synčekom Máriom na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (6)
Vierka Berkyová sa pochválila svojím synčekom Máriom na sociálnej sieti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu