Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Knechtovej trapas v priamom prenose: Ups, tak tomuto sa zabrániť nedalo!

Katarína Knechtová si počas koncertu vyrobila úsmevný trapas. Zobraziť galériu (6)
Katarína Knechtová si počas koncertu vyrobila úsmevný trapas. (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - No čo... Stalo sa! Začiatok uplynulého víkendu zrejme utkvie v pamäti Kataríny Knechtovej (33). Na benefičnom koncerte, ktorý sa konal v piatok Ružomberku, sa jej totiž podaril úsmevný trapas. Počas prednesu jednej zo skladieb sa jej postaralo vlastné telo o neplánovanú, no zato vtipnú vsuvku. Umelkyni v priamom prenose zabehlo.

V piatok večer sa v Ružomberku pri príležitosti sviatku sv. Cyrila a Metoda konal benefičný koncert s názvom Večer ľudí dobrej vôle. Výťažok z neho neskôr pomôže hendikepovaným, sociálne slabším rodinám, študentom, deťom a mládeži. Do tejto krásnej myšlienky sa zapojilo mnoho známych osobností, medzi nimi aj Katarína Knechtová. No tá bude zrejme na projekt spomínať ešte veľmi dlho. 

Počas jednej z piesní, ktoré na pódiu odspievala, sa jej totiž podarilo vyrobiť si úsmevný trapas. Speváčke totiž počas koncertu, ktorý vysielala verejnoprávna televízia RTVS v priamom prenose, jednoducho zabehlo. Na chvíľu sa preto odmlčala, otočila sa publiku chrbtom, kašľala a lapala po dychu. 

No treba uznať, že niečomu takémuto sa jednoducho zabrániť nedalo. Umelkyňa sa však zachovala ako úplná profesionálka - skladbu odspievala až do konca, ako keby sa vôbec nič nestalo. 

VIDEO: Zábery z vystúpenia Kataríny Knechtovej, počas ktorého jej zabehlo. 

Kataríne Knechtovej zabehlo počas vystúpenia

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu