Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dvojnásobný trapas českej herečky: Počúrala sa a vykvákala to pred kamerami!

Kateřina Hrachovcová si vyrobila v televízii trapas. Zobraziť galériu (6)
Kateřina Hrachovcová si vyrobila v televízii trapas.

PRAHA - Urobila si hanbu! Kateřina Hrachovcová (39) je prevažne seriálová herečka, ktorá bola v 90-tych rokoch populárna vďaka počinu Život na zámku. Včera večer sa opäť objavila na obrazovkách, tentoraz ako hostka programu Vtip za stovku. Blondínka sa však pri nakrúcaní namiesto žartovnej príhody vytasila s trapasom, ktorý sa jej stal pri návrate z jedného zájazdu. Historka o tom, ako sa pomočila v autobuse, však bola naozaj krokom vedľa.

Toto si mohla odpustiť! Trapasy sú bohužiaľ bežnou súčasťou života. Na zahanbujúce chvíle sa väčšina ľudí snaží čo najskôr zabudnúť, no herečka Kateřina Hrachovcová to zrejme vníma úplne inak. Dokázala to v stredajšom vydaní relácie Vtip za stovku. 

Je zvykom, že hostia pri nakrúcaní rozprávajú rôzne veselé príhody, blondínka sa však podelila o zážitok, ktorý by si každá iná žena nechala len pre seba. Stalo sa to pri návrate z jedného z hereckých zájazdov. „V autobuse sme popíjali a pretože ja bývam až za mestom, vystupovala som posledná. Už sme sa blížili, keď som zrazu strašne potrebovala čúrať. Lenže mi bolo hlúpe pýtať sa vodiča, či by mi zastavil, pretože som ho nepoznala,” povedala Kateřina pred kamerami. 

V okolí sa údajne nenachádzala žiadna pumpa ani nič podobné. „Musel by mi zastaviť pri ceste. Lenže ja som sa pred ním hrozne hanbila. Potom už sa to ale nedalo vydržať, zalialo ma teplo a keď sme už boli skoro pri mojom dome, pustila som to na tú sedačku. Bolo to hrozné, ale uľavilo sa mi,” zverila sa umelkyňa s poriadne chúlostivou historkou, ktorou šokovala aj moderátorov relácie. „Jasné, ono je lepšie pustiť to na sedačku než poprosiť vodiča, aby zastavil,” skonštatoval ironicky bavič Michal Novotný. Tým, že Hrachovcová si túto pomerne intímnu udalosť nenechala pre seba, ale to vykvákala tisíckam divákov, si vyrobila rovno dvojnásobný trapas. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu