Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Moderátorka Bibiana Ondrejková bez mejkapu: Fúha, to je naozaj ona?!

Bibiana Ondrejková zverejnila svoju tvár bez nánosov mejkapu. Zobraziť galériu (6)
Bibiana Ondrejková zverejnila svoju tvár bez nánosov mejkapu.

BRATISLAVA - Dávka prirodzenosti! Bibiana Ondrejková (42), známa z viacerých relácií RTVS a tiež ako hlas Phoebe zo sitkomu Priatelia, sa pridala k populárnym tváram, ktoré na sociálnych sieťach vystavujú svoje fotografie bez štipky mejkapu. Herečka a moderátorka tak spravila pred pár dňami, keď si po cvičení s kamarátkou zapózovala na takzvanú selfie. Na zábere sa síce sama na seba podobá, no rozdiel tam je.

Takto ju diváci nepoznajú! Bibiana Ondrejková je známa z relácií RTVS Família či Piknik klub a naposledy sa objavovala v projekte Jojky s názvom Ochrancovia. Pred kamery chodila samozrejme upravená a dokonale nalíčená. 

Najnovšie ale svojim fanúšikom predviedla svoju tvár bez mejkapu. Na facebookovej stránke si totiž zverejnila záber, na ktorom je vo svojej prirodzenej podobe. „Po cvičení, po kávičke,” napísala k fotografii moderátorka. 

Bibiana je známa tým, že aj do spoločnosti chodí len s jemným líčením. Na spomínanom obrázku je preto spoznateľná, no pôsobí staršie. Navyše, na jej pleti vidieť, že pár ťahov štetcom by jej prospelo. Stačí naozaj málo, aby zakryla nedostatky a bola opäť za fešandu. 

Bibiana Ondrejková sa ukázala bez mejkapu.
Zobraziť galériu (6)
Bibiana Ondrejková sa ukázala bez mejkapu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu