Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Krásna moderátorka Jojky Stanka Pavolová: Spoznávate ju aj bez mejkapu?!

Stanka Pavolová je bez mejkapu menej vyzývavá a nápadná. Zobraziť galériu (16)
Stanka Pavolová je bez mejkapu menej vyzývavá a nápadná.

BRATISLAVA - Na nič sa nehrá! Stanka Pavolová (33) sa počas uplynulého víkendu zúčastnila športovej akcie v Tatrách. Jojkárka, ktorá dokáže pomotať hlavu mnohým chlapom, sa tam predstavila tak, ako ju pozná málokto. Blondínka vôbec nebola za sexi cicu, ktorá bez mejkapu nejde ani smeti vyniesť. Práve naopak, všetkým bez problémov ukázala svoju nenalíčenú tvár.

Stanka Pavolová bola počas víkendu jednou zo známych tvárí, ktoré dostali pozvanie na otvorenie sezóny v tatranskom aquaparku. Pri tejto príležitosti sa konal súboj Slovákov, Čechov a Poliakov v netradičných vodných disciplínach. A mnohí čakali, že sa zároveň pokochajú aj na krivkách sexi jojkárky v bikinách. 

Moderátorka sa síce nakoniec po areáli nepromenádovala v plavkách, no odhalila čosi iné. Stanka sa totiž za letnými radovánkami vybrala ako každá iná žena. Vôbec neplytvala kozmetikou, ale vyrazila medzi ľudí bez akéhokoľvek mejkapu. A bez problémov v tejto podobe aj pózovala fotografom.

Bez líčenia bola síce menej nápadná, no na získanie sympatií ostatných návštevníkov jej stačil aj úsmev na perách. V súkromní sa nelíčim. Nemám problém ísť nenalíčená aj do nákupného centra,” povedala Pavolová nedávno na tému prirodzenosti pre Top Star magazín, ktorý moderuje. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu