Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vnučka vytiahla mobil a skoro odpadla: Mŕtva babička si urobila selfie z posmrtného života!

Selfie mŕtvej babičky Zobraziť galériu (2)
Selfie mŕtvej babičky (Zdroj: Foto: Daily Mail)

BUKUREŠŤ – Neuveriteľné! Žena z Rumunska tvrdí, že duch mŕtvej babičky vzal jej mobilný telefón a urobil selfie fotku, aby jej povedal, že bola potrestaná v posmrtnom živote. Rodina teraz nosí almužny, aby babičkinu dušu zachránili.

Žena z cirkvi v Scurtesti v juhovýchodnom Rumunsku tvrdí, že duch jej mŕtvej babičky vzal mobil a použil ho na odoslanie selfie z druhej strany.

"Keď som vzala telefón, ostala som šokovaná, pretože som videla tvár mojej mŕtvej babičky," povedala Gina Mihaiová (34) pre denník Daily Mail a pokračovala: "Mala niečo, čo vyzeralo ako had, obmotané okolo krku. Celý obraz vyzeral, ako keby bol prijatý otvorom, ktorý oddeľuje živých od mŕtvych.“

"Zašla som za veštkyňou, ktorá mi povedala, že moja babička mi poslala správu z druhej strany. Had okolo krku bol symbolom toho, že bola potrestaná v inom živote pre nejaký hriech,“ vysvetlila žena a dodala: „Kontaktujte nás preto, aby oznámila, nech sa za ňu modlíme, aby sme zachránili jej dušu."

Vnučka vytiahla mobil a
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail)

Ako informuje denník, Gina a jej príbuzní sa v kostole spolu s desiatkami ďalších rodín úpenlivo modlili. Vydesil ich najmä had obmotaný okolo ducha, ktorý odoslal správu z druhej strany.

Raz za rok majú Rumuni sviatok, keď navštevujú cintoríny a odovzdávajú jedlo duchom v posmrtnom živote. Jedlo v skutočnosti odovzdajú chudobným na konci dňa, ale gesto je vnímané ako potrava pre tých, ktorí zomreli a teraz sú na druhom svete.

"Moja babička zomrela pred tromi rokmi. Od vtedy som jej nezobrala žiadne jedlo na cintorín. V tom čase som však robila šišky. Svoj mobil som nechcela zašpiniť rukami, preto som ho strčila do vrecka. Keď som ho potom vybrala, na telefóne bol jej obraz," povedala Gina.

Veštkyňa jej povedala, že spravila chybu, keď babičke neodniesla v čase sviatku potraviny. Preto ju kontaktovala, keď piekla. „Od vtedy nosím šišky na cintorín každý deň,“ hovorí žena. "Kňaz mi povedal, že musíme nosiť 40 dní almužnu, namiesto toho, čo sme nestihli. Teraz to robíme. Chceme, aby sme jej duši pomohli, aby bola zachránená,“ povedal iní príbuzný.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu