Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Takto ste ju ešte nikdy predtým nevideli: FOTO markizáckej sexi farmárky Jany Hrmovej!

Jana Hrmová na sociálnej sieti ukázala svoju pravú tvár  bez nánosov mejkapu. Zobraziť galériu (7)
Jana Hrmová na sociálnej sieti ukázala svoju pravú tvár bez nánosov mejkapu. (Zdroj: instagram, ján zemiar)

BRATISLAVA - Wau, to je vážne ona?! Toto si zrejme nedávno povedalo mnoho fanúšikov markizáckej farmárky Jany Hrmovej (19). Krásna tmavovláska známa naozaj výrazným líčením totiž na sociálnej sieti zverejnila fotku bez štipky mejkapu. Bratislavčanka, ktorá ešte aj na statku chodila tip-top namaľovaná, sa tak predviedla v polohe, v akej sme ju doposiaľ ešte nevideli. Tak čo, páči sa vám aj takto?

Jana Hrmová sa v týchto dňoch poctivo pripravuje na finále súťaže Miss Carat Tuning. To sa bude konať budúci víkend počas najväčšieho motoristického zrazu v Piešťanoch. Okrem nepretržitého mučenia svojich sexi kriviek vo fitness centre, či vylepšovania postavy na klinike krásy, si tmavovláska vždy nájde čas aj na zopár fotiek, ktorými poteší fanúšikov na sociálnej sieti Instagram. No a práve tam bývalá farmárka nedávno zverejnila snímku, na ktorej by ju spoznal azda len málokto.

Dievča, ktoré dokonca aj počas svojho niekoľkomesačného pobytu na markizáckej Farme pútalo pozornosť vždy dokonalým vzhľadom, sa totiž teraz ukázalo tak, ako ju doposiaľ nemal možnosť vidieť žiadny z jej fanúšikov. Hrubú vrstvu mejkapu brunetka vymenila za prirodzenosť a odfotila sa tak, ako ju Pán Boh stvoril - úplne nenalíčená. 

Finalistku Miss Carat Tuning sme v tejto súvislosti oslovili, aby sme zistili, čo ju k takémuto kroku viedlo. „Strašne veľa ľudí si myslí, že stále nosím 2 kilá mejkapu. A že keď sa odmaľujem, tak určite sa každý zľakne. Mnohí ma žiadali, aby som zverejnila aj fotku bez mejkapu. Keď som bola u babky a opaľovala som sa, hovorím si, že tak teraz je ten čas, kedy dám tú fotku,“ prezradila pre topky.sk Hrmová, ktorú napokon pozitívne reakcie fanúšikov veľmi prekvapili. 

Bývalá farmárka však rozhodne nepatrí k dievčatám, ktoré by ste stretli v obchode len tak bez mejkapu. „Chcela by som sa venovať líčeniu, takže pre mňa je to hobby a relax, keď sa takto môžem namaľovať. Určite sa v spoločnosti cítim lepšie, keď som výrazne nalíčená a celá taká upravená. Takže to, že by som išla mimo domu alebo mimo babky bez mejkapu, to asi nehrozí,“ vysvetlila nám kráska. Čo na jej nenalíčenú tvár hovoríte vy? 

Ak chcete na vlastné oči vidieť, ako sa sympatickej tmavovláske bude dariť na súťaži Miss Carat Tuning, lísky na podujatie nájdete v sieti predpredaj.sk>>

Jana Hrmová sa svojim fanúšikom ukázala bez mejkapu.
Zobraziť galériu (7)
Jana Hrmová sa svojim fanúšikom ukázala bez mejkapu.  (Zdroj: Instagram)

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Janou Hrmovou o prípravách na Miss Carat Tuning a mejkape.

Jana Hrmová rozhovor

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu