Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Najprovokatívnejšia FOTO Patrície Vittekovej: Robo, o toto telo si prišiel!

Patrícia Vitteková sa pochválila svojimi sexi krivkami. Zobraziť galériu (6)
Patrícia Vitteková sa pochválila svojimi sexi krivkami. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Tip top postavička! Patrícia Vitteková (33) patrí k známym ženám slovenského šoubiznisu, ktoré sa za svoje telo rozhodne hanbiť nemusia. Na zvodných krivkách totiž tmavovláska pravidelne maká vo fitku. Niet preto divu, že ešte stále manželka Róberta Vitteka (32) sa s ťažko vydretými proporciami rada pochváli. Urobila tak aj najnovšie na sociálnej sieti. Aha, o toto zvodné telo futbalista prišiel.

Wau! Toto si zrejme pri pohľade na azda najzvodnejšiu fotku Patrície Vittekovej povedalo mnoho jej fanúšikov. Speváčka a ešte stále manželka futbalistu Róberta Vitteka totiž na sociálnej sieti zverejnila záber, na ktorom jej zvodné telo zakrývajú len naozaj úsporné bikiny.

Tmavovláska takto verejne dopriala pohľad na svoje božské krivky, čo zrejme muselo predýchavať viacero jej mužských priaznivcov. Vitteková sa totiž rozhodne má čím pochváliť. Veď túto postavičku by jej mohli závidieť aj podstatne mladšie dievčatá. Otec jej detí tak môže naozaj ľutovať - po prevalení aférky s jojkárkou Alexandrou Orviskou totiž o toto telo nadobro prišiel.

Patrícii Vittekovej môžu dokonalé krivky závidieť aj podstatne mladšie ženy.
Zobraziť galériu (6)
Patrícii Vittekovej môžu dokonalé krivky závidieť aj podstatne mladšie ženy.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu