Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vitteková po zákrokoch ako spuchnutá užovka: Celé zle, prehnala som to!

Patrícia Vitteková sa po kríze v manželstve začala prezentovať ako sexi dračica. S odstupom času priznáva, že to s botoxom prehnala. Zobraziť galériu (6)
Patrícia Vitteková sa po kríze v manželstve začala prezentovať ako sexi dračica. S odstupom času priznáva, že to s botoxom prehnala.

BRATISLAVA – Hnev a zlomené srdce robia divy! Minulý rok v lete médiami rezonovala informácia o manželskej kríze Patrície (34) a Róberta Vittekovcov (32). Príčinou bol milostný románik populárneho futbalistu s jojkárkou Alexandrou Orviskou (30). Speváčka sa vtedy rozhodla pre rázny krok. Nechala sa totiž „vylepšiť“ na klinike krásy. S odstupom času však množstvo umeliny v tele oľutovala. Vrátila preto niektoré časti svojho tela do pôvodného stavu.

Chcela byť dokonalá! Patrícia Vitteková minulý rok riešila vážnu životnú situáciu. Na verejnosť sa totiž dostali informácie o nevere jej manžela Róberta Vitteka. A to bol jeden z hlavných impulzov, prečo sa rozhodla zmeniť svoj vzhľad. Blond vlasy si nechala prefarbiť natmavo a začala sa obliekať oveľa vyzývavejšie. Okrem toho podstúpila na klinike krásy niekoľko zákrokov. „My ženy, keď máme problémy, tak chodíme za plastickými chirurgmi,” priznala v markizáckej Smotánke. 

Pre topky.sk prezradila, aké zákroky vlastne podstúpila. „Pred rokom som toho veľa nenaspala. Pozná to každá žena, na ktorej pleciach zrazu zostane celá domácnosť, deti, firmy atď. Skúsila som preto osvedčený botox aj kyselinu hyalurónovú,” povedala nám speváčka. S odstupom času však vyhodnotila, že to nebola dobrá voľba. „Napriek tomu, že vidím veľa žien, ktorým to pomôže, mne to vadilo. Chýbala mi mimika a chcela som sa ráno opäť nájsť v zrkadle.”

Vyhľadala preto pomoc na pražskej klinike krásy. „Nedám dopustiť na pani doktorku, ktorá sa postarala o rozpustenie všetkého, v čom som sa cítila ako spuchnutá užovka,“ povedala otvorene Vitteková. Na margo vrátenia vizáže do pôvodného stavu tiež jedným dychom dodala: Som rada, že už je dnes takáto možnosť pre dievčatá a ženy, čo to preženú a nevyjde to. Kliniky plastickej chirurgie nemajú za úlohu nám meniť identitu či genetiku. Na to veľa ľudí zabúda už aj v 18-tich. Za mesiac mám 35 rokov a cítim sa lepšie ako kedykoľvek predtým,“ reagovala spokojne Vitteková, ktorá tak skoro už asi žiadny zákrok nepodstúpi.

Jediné miesto, ktoré tak zostáva na interpretkinom tele vylepšené, sú prsia. „Silikónové implantáty v dnešnej dobe vôbec nepovažujem za niečo abnormálne. Ja sa takto cítim žensky a sexi aj ako mama. A to aj napriek občasnému moralizovaniu pár jedincov,uzavrela tému skrášľovania zovňajšku Patrícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu