Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Vyznanie lásky v priamom prenose: Vittekovej nový chlap konečne prehovoril!

Michal Nemtuda a Patrícia Vitteková sa už svojím vzťahom netaja. Zobraziť galériu (5)
Michal Nemtuda a Patrícia Vitteková sa už svojím vzťahom netaja.

BRATISLAVA - Už sa tým netaja! Patrícia Vitteková (34) síce ešte nie je rozvedená, no opäť prežíva zamilované obdobie. Jej relatívne čerstvým partnerom je herec a režisér Michal Nemtuda (27). Ten sa doteraz k ich vzťahu nevyjadroval, ale keď to už urobil, tak poriadne. Svojej polovičke totiž vyznal lásku v živom vysielaní markizáckeho Telerána.

Patrícia Vitteková a Michal Nemtuda podľa našich informácií tvoria pár už viac ako tri mesiace. Spočiatku však svoj vzťah zakrývali spoločnými pracovnými aktivitami. Nedávno sa už ale speváčka vyjadrila dosť jasne. „Michal je skvelý chlap a nemám dôvod čokoľvek tajiť,” povedala a priznala, že ide o viac než kamarátstvo.

Mladší herec a režisér doteraz túto zmenu vo svojom súkromí nekomentoval. Vo včerajšom Teleráne ale bez okolkov moderátorke Kvete Horváthovej prezradil, ako to je. „Zažívam momentálne veľmi pekné obdobie. Lepšie povedané najkrajšie, čo sa týka súkromia aj práce. A ďakujem, že môžem mať vedľa seba ženu, ktorá mi k tomu dopomáha a dáva mi inšpiráciu, aby som tvoril a aby som mal ten život lepší a krajší,” vyjadril svoje city Nemtuda. 

V minulosti sa umelec netajil tým, že po svojom boku chce cieľavedomú a sebavedomú ženu. A na Vittekovú sa tieto prívlastky naozaj hodia. „Patrícia to spĺňa a spĺňa aj všetky ostatné kritéria, ktoré mám. Sme na tej istej vlne a ja sa tomu veľmi teším,” ukončil svoje vyznanie v priamom prenose Michal. Svoju lásku k dvojnásobnej mamičke dokázal aj vymenovaním jej obľúbených raňajok a kvetu, ktorý má tmavovláska najradšej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu