Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prichytený Vittek: Podvádza manželku s rodinnou kamarátkou?!

Idylka vo vzťahu Vittekovcov je vraj minulosťou. Môže za to Alexandra Orviská?! Zobraziť galériu (5)
Idylka vo vzťahu Vittekovcov je vraj minulosťou. Môže za to Alexandra Orviská?!

BRATISLAVA - Koniec rodinnej idylky?! Róbert Vittek (31) a jeho manželka Patrícia (33) pôsobili vždy ako harmonický a dokonalý pár. Dnes sa však v médiach objavili fotografie, ktoré v súvislosti s ich vzťahom spustili lavínu pochybností. Na kompromitujúcich záberoch sa futbalista údajne zabáva v spoločnosti Alexandry Orviskej (29) a všetko nasvedčuje tomu, že ich vzťah je viac než len kamarátsky. Paradoxné na celom milostnom romániku je to, že jojkárska redaktorka je blízkou priateľkou speváčky i celej jej rodiny. Oveľa viac zarážajúce je však podivné mlčanie všetkých zúčastnených.

Kamarátka?! Alexandra Orviská si je ako redaktorka relácie o prominentoch blízka s viacerými známymi tvárami nášho šoubiznisu. Výnimkou nie je ani rodina Vittekovcov, s ktorými brunetka dokonca nedávno robila rozhovor do Top Star Magazínu. V súčasnosti však všetko nasvedčuje tomu, že futbalistova manželka by sa pred touto svojou "priateľkou" mala mať na pozore. Vraj sa v tajnosti stýka s jej milovaným mužom.

V médiách sa totiž dnes objavili fotografie, na ktorých má byť zachytené nočné stretnutie Vitteka a Orviskej v tureckom Istanbule, kde futbalista momentálne pôsobí. Pri pohľade na zverejnené zábery je zrejmé, že dvojica si je vzájomne blízka. Manželov Vittekovcov a rovnako tak aj jojkárku sme preto požiadali o stanovisko k publikovaným informáciám. Ani jeden z nich však na naše telefonáty či sms správy nereagoval. Nikto z nich tak nevyužil možnosť špekulácie o údajnej nevere poprieť.

Orviská sa však vzniknutú situáciu usilovala zľahčiť aspoň prostredníctvom sociálnej siete. „Pati, ako je v Istanbule? Napísali, že si tam nebola. Môžu mať takú drzosť? Kedy priletíš, nech to trošku zamotáme? Prídem ťa počkať na letisko,napísala pomerne zmätočne tmavovláska. Reakcie od svojej kamarátky Vittekovej sa ale doposiaľ nedočkala. Keď sme sa s Alexandrou spojili my, vyhovorila sa, že sa máme ozvať neskôr, lebo má poradu. Tá však trvá už veru poriadne dlho...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu