Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kvôli Bartošovej má zo života peklo: Tohto muža vinia z jej smrti!

Josefa Rychtářa ml. mnohí vinia za smrť Ivety Bartošovej. Pletú si ho totiž s jeho otcom. Zobraziť galériu (7)
Josefa Rychtářa ml. mnohí vinia za smrť Ivety Bartošovej. Pletú si ho totiž s jeho otcom.

PRAHA – Nie je žiadnym tajomstvom, že zo samovraždy Ivety Bartošovej (†48) mnohí vinia speváčkinho manžela Josefa Rychtářa (56). Obeťou nenávisti fanúšikov je však okrem vdovca aj jeho syn, ktorý po ňom okrem priezviska zdedil tiež krstné meno. Mladík, ktorý sa od otcových špinavých hier vždy dištancoval, tak prežíva peklo na zemi.

Trpí kvôli otcovi! Meno Josef Rychtář je v Čechách a na Slovensku každému veľmi dobre známe. Snáď každý si ho spojí s vdovcom po speváčke Ivete Bartošovej, ktorá koncom apríla spáchala samovraždu. Majiteľ bezpečnostnej služby však nie je jediným človekom s týmto menom. Rovnaké má totiž vo svojom rodnom liste aj jeho starší syn.

A práve kvôli tejto zhode mien prežíva Rychtářov potomok peklo na zemi. Mnohí ľudia ho totiž na sociálnej sieti kontaktujú a posielajú mu nevraživé odkazy, v ktorých sa mu dokonca vyhrážajú. „Už mi napísali mnohí dosť nenávistné príspevky o tom, ako som zabil Ivetu Bartošovú a čo všetko so mnou urobia,” posťažoval si pre super.cz Josef Rychtář ml., ktorý sa živí ako hasič. „Snažím sa s nimi diskutovať, vysvetliť im ich omyl, čo sa však nie vždy podarí. A ak náhodou aj áno, málokto z nich sa mi potom ospravedlní,” dodáva nešťastný mladík.

Paradoxom na vzniknutej situácii tiež je, že práve Josef sa na rozdiel od svojho mladšieho brata usiluje držať v úzadí. Jan Rychtář sa totiž zaplietol do potýčky so Zdeňkom Macurom a nechýbal po otcovom boku ani krátko po speváčkinej smrti, keď vdovec ochotne pózoval novinárom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu