Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Exmarkizáčku Mečiarovú manžel vymenil za mladšiu: Toto je jeho nová sexbomba?!

Milan Mečiar si už vraj za manželku Martinu našiel náhradu. Zobraziť galériu (5)
Milan Mečiar si už vraj za manželku Martinu našiel náhradu.

BRATISLAVA - Bude rozvod?! O kríze v manželstve Martiny Mečiarovej (34) sa hovorí viac než rok. Exmarkizáčka o radikálnom riešení problémov zatiaľ nechce ani počuť, no iný názor môže mať nová partnerka Milana Mečiara (40). Podľa medializovaných informácií vraj už moderátorkin muž zakotvil v náručí inej ženy - mladšej brunetky menom Štefánia J. Tej na sociálnej sieti poslal aj tajuplný odkaz.

Radikálne zmeny! Martina Mečiarová koncom minulého roka skončila s moderovaním Reflexu. Následne urobila vážny krok a po dlhých rokoch v televíznej brandži prestala úplne spolupracovať s Markízou. 

V základoch sa však otriasa aj jej súkromný život. Už od minulého roka sa totiž špekuluje o rozvode s manželom Milanom. „Nechcem to komentovať,” povedala nám vtedy blondínka, ktorej rétorika sa v tejto otázke nezmenila doteraz. Zrejme kvôli takmer 4-ročnému synovi Šimonovi takéto riešenie problematického vzťahu popiera. 

Podľa informácií denníka Plus 1 deň má však podnikateľ za svoju zákonitú manželku už inú náhradu. Ako píše spomínané periodikum, má ísť o Štefániu J., ktorá pochádza z východu. Je od moderátorky evidentne mladšia a je čerstvou, no o to vášnivejšou poľovníčkou. Zároveň ide o mimoriadne sexi ženu, ktorá sa má čím chváliť. 

To, že sa atraktívna tmavovláska s Milanom Mečiarom naozaj pozná, dokazuje aj sociálna sieť, kde sú priateľmi. A manžel známej moderátorky si neodpustil ani komentovanie jej fotografie. „ML,” napísal niekoľko dní dozadu, pričom nezabudol dodať smajlíka. Žeby tajuplná skratka znamenala slová „moja láska”? To vie len on.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu