Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podzámska sa pobila kvôli chlapovi: Nadávky, škrabance aj vytrhané vlasy!

Elena Podzámska v seriáli Chlapi neplačú stratila nervy a so sokyňou sa pobila kvôli chlapovi. Zobraziť galériu (8)
Elena Podzámska v seriáli Chlapi neplačú stratila nervy a so sokyňou sa pobila kvôli chlapovi. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pustili sa do seba! Elena Podzámska (42) veľmi dobre vie, aké to je, keď príde o svoju lásku. Sklamanie a bolesť v týchto dňoch prežíva aj jej seriálová postava Erika v markizáckom počine Chlapi neplačú. Tá sa však kvôli žiarlivosti neváhala so svojou sokyňou dokonca aj surovo pobiť. A nezostalo len pri letmých fackách či nepekných nadávkach.

Láska je silná čarodejka - a potvrdia to všetci, ktorí ju aspoň raz prežili. Človek sa totiž pod vplyvom citov často uchýli aj k takým činom, ktoré by možno za normálnych okolností nikdy neurobil. Svoje o tom vie napríklad aj herečka Elena Podzámska. Veď nie je to tak dávno, čo si po ťažkom rozchode s tanečníkom Matejom Chrenom neustrážila emócie a takmer sa na jednej zo spoločenských akcií srdcervúco rozplakala. 

Ústrapy kvôli láske prežíva v týchto dňoch aj Podzámskej televízna postava Erika v markizáckom seriáli Chlapi neplačú. Tá sa však kvôli chlapovi neváhala pred zrakmi desiatok ľudí dokonca so svojou sokyňou aj pobiť. Zo žiarlivosti si dievčatá vytrhali vlasy, no lietali aj facky a nepekné nadávky. „Ty krava jedna,“ vykrikovala známa brunetka. Tú sme v súvislosti so seriálovou bitkou aj oslovili. Pýtali sme sa jej, či by niečoho takého bola schopná aj v realite, na naše otázky ale doposiaľ neodpovedala. 

No krátko po tom, čo sa dala dokopy s Matejom Chrenom, si vymieňala prostredníctvom médií poriadne ostré odkazy s tanečníkovou expartnerkou Mirkou Kosorínovou. Nikoho by teda asi neprekvapilo, keby umelkyňa bola schopná aj fyzickej výmeny názorov. Tú majú v slovenskom šoubiznise na svojom konte napríklad aj Patrícia Vitteková a jojkárska redaktorka Alexandra Orviská. Dlhodobé sokyne sa pobili v jednom z klubov v centre Bratislavy a dôvodom nebolo nič iné, ako futbalista Róbert Vittek. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu