Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rozchod s Podzámskou Chrenovi prospel: Pri vdove po bossovi podsvetia sa z neho stáva svalnáč!

Matejovi Chrenovi nový vzťah prospieva. Priateľka Linda mu robila spoločnosť aj na víkendovom podujatí na nábreží Dunaja. Zobraziť galériu (13)
Matejovi Chrenovi nový vzťah prospieva. Priateľka Linda mu robila spoločnosť aj na víkendovom podujatí na nábreží Dunaja.

BRATISLAVA – Svedčí mu to! Zhruba v marci tohto roka sa prevalila informácia, že tanečník známy najmä z markizáckej šou Let´s Dance – Matej Chren (31) má nový vzťah. Po rozchode s herečkou Elenou Podzámskou (41) sa dal dokopy s vdovou po bossovi bratislavského podsvetia Lindou Zubčákovou-Čongrády. A hoci svoju lásku mladík nechce komentovať, pohľad na neho prezrádza, že je v novom zväzku maximálne spokojný.

Hoci vzťahu Eleny Podzámskej a o desať rokov mladšieho Mateja Chrena mnohí nedávali šancu, dvojica bola spolu zhruba tri a pol roka. Párik dokonca uvažoval o svadbe. V novembri minulého roka však prišiel nečakaný rozchod. Herečka sa vôbec netajila tým, že ju to poriadne zobralo. Podľa všetkého si za mladíka doposiaľ nenašla náhradu a na nedávnej módnej prehliadke vyzerala akosi strhane.

V porovnaní s brunetkou však Matej doslova žiari. Keď sme ho počas uplynulého víkendu stretli na bratislavskom nábreží Dunaja, všimli sme si, že v poslednej dobe mu to v porovnaní s minulosťou viac svedčí. „Mám nový účes na leto, chodím veľa cvičiť a som spokojný. To je asi tak všetko,” reagoval Chren, keď sme sa ho pýtali, čo môže za jeho premenu. Otázke, či má na tom podiel aj nová láska, sa však vyhol.

Od rozchodu s Podzámskou si totiž Chren svoje súkromie prísne stráži. Vzťah s rozvedenou dvojnásobnou mamičkou Lindou nechce vôbec komentovať, no na víkendovom volejbalovom podujatí bolo viditeľné, že sa tí dvaja k sebe majú.

Kto je Linda Zubčáková-Čongrády?

Chrenova nová priateľka je verejnosti známa najmä ako manželka bossa najväčšej a najsilnejšej zločineckej skupiny sýkorovcov – Petra Čongrádyho. Ten bol v roku 2004 popravený streľbou zo samopalu. Z tohto zväzku má brunetka syna Marcusa. Neskôr sa opäť vydala a priviedla na svet dcérku. Pred dvoma rokmi jej však druhé manželstvo skrachovalo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu