Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Maštalírova nevesta vás ohúri krásou: FOTO priamo zo svadby!

Dominika Kavaschová a Tomáš Maštalír ako seriáloví mladomanželia. Zobraziť galériu (10)
Dominika Kavaschová a Tomáš Maštalír ako seriáloví mladomanželia.

BRATISLAVA - Skočil do chomúta! Z Tomáša Maštalíra (36) je najnovšie ženatý muž. Nie však v reálnom živote, ale v markizáckom seriáli Chlapi neplačú. Práve kvôli tomuto počinu si obľúbený herec pred kamerami vyskúšal svadbu nanečisto. Jeho „nevesta” Dominika Kavaschová (25) v bielych šatách všetkých ohúrila svojou krásou. Zistili sme však, že neprežívala práve príjemné pocity.

Finále druhej série Chlapi neplačú sa nezadržateľne blíži a rovnako tak aj dlhoočakávaná svadba Tomáša Maštalíra. Obľúbený herec totiž na obrazovkách už onedlho povie áno svojej kolegyni Dominike Kavaschovej. Nakrúcanie šťastnej udalosti však už majú herci za sebou. 

„Bolo to príjemné, sme dobrá partia, aj počasie bolo super,“ povedala pre topky.sk Maštalírova seriálová novomanželka, ktorá v bielych šatách vyzerala nádherne. Zisťovali sme teda, ako sa Dominika v úlohe nevesty cítila. „To až také príjemné to nebolo. Ešte sa na to totiž necítim. S priateľom svadbu zatiaľ neplánujeme, ešte si chceme užívať život slobodní,“ prezradila nám Kavaschová. Na jej reálny obrad si tak ešte budú musieť fanúšikovia sympatickej herečky počkať. 

Tomáš Maštalír a Dominika Kavaschová sa onedlho v seriáli Chlapi neplačú vezmú.
Zobraziť galériu (10)
Tomáš Maštalír a Dominika Kavaschová sa onedlho v seriáli Chlapi neplačú vezmú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu