Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Podzámska kydá na Kosorínovú, Mirka vracia facku: Si na liekoch a trpíš poruchou!

Elena Podzámska a Matej Chren sa zblížili, Mirka Kosorínová zostala sama. Zobraziť galériu (8)
Elena Podzámska a Matej Chren sa zblížili, Mirka Kosorínová zostala sama.

BRATISLAVA – Prestrelka pokračuje! Elena Podzámska (38) tvrdí, že vzťah jej tanečného partnera Mateja Chrena (28) a Mirky Kosorínovej (27) už dlho nebol taký harmonický, ako sa na verejnosti javilo. Pre tanečnicu to bol úder pod pás. A tak sa rozhodla brániť rovnakými zbraňami.

Kauza milostného trojuholníka z Let’s Dance pokračuje! Elena Podzámska poskytla rozhovor týždenníku Šarm, v ktorom tvrdí, že žiadny vzťah nerozbila. „Osemročné partnerstvo Mirky a Maťa bolo prezentované ako veľmi harmonické, no tí, čo ich poznajú, vedia, že to tak nebolo,“ vyjadrila sa herečka. Nezabudla tiež spomenúť, že blondínka na ňu od začiatku žiarlila.

Toto jej tvrdenie Kosorínovú poriadne nahnevalo. „Ja vám poviem len jednu vec. Pani Podzámska ma rozhodne nepozná a maximálne ma uráža, že človek, ktorý trpí maniodepresiou a je na liekoch, komentuje náš vzťah ako odborný psychológ,“ vychŕlila zo seba, pričom narážala na Elenine depresie spred desiatich rokov.

Topky.sk sa zaujímali aj o to, či si Mirka myslí, že je jej vzťah s Matejom úplne pochovaný. Ani v odpovedi na túto otázku nešetrila Podzámsku. „Najviac ma uráža to, že sa ona vyjadruje o našom vzťahu ako o definitívne skončenom. Pritom nežila s nami v spoločnej domácnosti, ani nikdy nezažila osemročný vzťah. Čo o tom teda môže vedieť?“ pýta sa nahnevane.

Zdá sa teda, že Kosorínová sa s koncom dlhoročného vzťahu zmieriť nechce a možno aj dúfa, že Matej dostane rozum. To by sa ale zrejme tanečník musel dostať spod herečkinho vplyvu. Tá totiž na jednej strane tvrdí, že súkromné plány s ním nemá, ale na druhej strane priznáva, že sa stretávajú a sú si blízki. Koniec tejto aféry je teda zrejme ešte v nedohľadne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu