Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podzámskej tajný románik s Procházkom: Eňa, ty sa nezdáš!

Elena Podzámska a Radoslav Procházka tvorili v minulosti pár. Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska a Radoslav Procházka tvorili v minulosti pár.

BRATISLAVA – Kto by to bol povedal?! Herečka Elena Podzámska (41) si po rozchode s Matejom Chrenom (31) ešte stále nenašla za tanečníka náhradu. Aj napriek tomu sa jej však v uplynulých dňoch podarilo v súvislosti s mužmi v jej živote prekvapiť. Brunetka sa totiž priznala, že v minulosti randila s politikom Radoslavom Procházkom (42), ktorý nedávno kandidoval za slovenského prezidenta.

Elena Podzámska to momentálne na poli lásky nemá príliš ružové. V novembri minulého roka jej totiž nečakane skrachoval vzťah s tanečníkom Matejom Chrenom. A zatiaľ čo mladík si už za ňu našiel náhradu, ona sa z rozchodu dlho nedokázala spamätať.  

V týchto dňoch sa však meno herečky začalo spomínať v súvislosti s Radom Procházkom. Podzámska prežila románik s dvojnásobným otcom ešte v čase, keď drala lavice. „Bola to taká krásna nevinná láska počas strednej školy, no potom sme začali žiť svoj život. Rado išiel na vysokú školu práva, ja na medicínu,” prezradila Elena počas účinkovania v zábavnej talkšou.

Podzámska však nie je jedinou herečkou, ktorá obohatila milostný život tohto politika. Procházka totiž v minulosti randil aj s jej kolegyňou Luciou Hurajovou. Dnes je šťastne ženatý so sympatickou Katarínou, ktorá bola kedysi jeho žiačkou. V súvislosti so stredoškolskou láskou sme sa snažili spojiť aj so samotným politikom, no mal vypnutý telefón.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu