Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tajomstvo Pociskovej odhalené: Nela je tehotná!

Nela Pocisková si vďaka seriálu Búrlivé víno vyskúša úlohu matky. Zobraziť galériu (6)
Nela Pocisková si vďaka seriálu Búrlivé víno vyskúša úlohu matky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V požehnanom stave! Nela Pocisková (23), ktorá v markizáckom Búrlivom víne stvárňuje jednu z hlavných postáv, si už čoskoro vyskúša úlohu mamičky. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, jej seriálová postava Niny Dolinskej je v požehnanom stave. Fakt, že pod srdcom nosí potomka, je príčinou jej seriálových nevoľností.

Nela Pocisková si pred televíznymi kamerami prešla už kadečím. Prežila svadbu, rozvod, nové lásky, ale aj bolestivé rozchody. Tentokrát však na mladú herečku čaká životná úloha, ktorú si doposiaľ nemala možnosť vyskúšať v koži žiadnej zo svojich postáv.

Ako sa nám totiž podarilo zistiť, markizácka kráska je tehotná. Nina Dolinská, ktorú v seriáli stvárňuje, už v aktuálnych častiach prežíva aj svoje prvé nevoľnosti. Mladej vinárke bolo vo včerajšej časti tak zle, že sa takmer nevedela postaviť z postele.

Po Helene Krajčiovej či Monike Hilmerovej tak bude v markizáckom počine ďalšia „tehuľka“. V prípade týchto herečiek však išlo o skutočné tehotenstvo, ktoré tvorcovia museli zakomponovať do deja.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu