Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mrzutá Pocisková bez mejkapu: Nela, nemrač sa!

Nele Pociskovej sa po nakrúcaní Búrlivého vína zračil na tvári poriadne nešťastný výraz. Zobraziť galériu (6)
Nele Pociskovej sa po nakrúcaní Búrlivého vína zračil na tvári poriadne nešťastný výraz. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Žiadne šminky, žiaden úsmev! Nela Pocisková (23) patrí k herečkám, ktoré sa v spoločnosti objavujú s neodmysliteľným úsmevom na tvári. No zdá sa, že aj hviezda Búrlivého vína má občas svoje chvíľky. Nedávno sa totiž z vracala z nakrúcania s poriadne mrzutým výrazom na tvári a takmer nenalíčená.

Čo sa jej to stalo?! Keď sme nedávno stretli Nelu Pociskovú po nakrúcaní Búrlivého vína, očividne nemala dobrú náladu. Široký úsmev na perách, ktorý brunetka pravidelne rozdáva všade navôkol, tentokrát akosi chýbal. Naopak, nahradilo ho zvraštené čelo a rázna chôdza.

Či za to mohli hodiny strávené v nahrávacom štúdiu alebo známu krásku niečo nahnevalo, nie je známe. Isté však je, že čerstvo zamilovaná seriálová Nina Dolinská po vypnutí kamier rozhodne nepôsobila šťastne. 

Dojem mrzutosti umocňovala aj jej takmer nenalíčená tvár. U mladej vinárky sme totiž zvyknutí, že sa na televíznych obrazovkách objavuje vždy dokonale upravená. Tentokrát však zrejme stavila na prirodzenosť a svoju mladú tváričku skrášlila naozaj decentne. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu