Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvláštne fľaky a krátery: Vždy dokonalá Tekelyová šokovala svojimi rukami!

Emma Tekelyová, ktorá pravidelne ohuruje svojím výzorom, sa na obrazovkách TA3 objavila so skutočne zvláštnymi rukami. Zobraziť galériu (7)
Emma Tekelyová, ktorá pravidelne ohuruje svojím výzorom, sa na obrazovkách TA3 objavila so skutočne zvláštnymi rukami. (Zdroj: TA3)

BRATISLAVA - Čo sa jej to stalo?! Túto otázku si zrejme pri pozeraní nedávneho vydania relácie Showbiz na TA3 položil nejeden divák. Emma Tekelyová (60), ktorá už dlhé roky púta pozornosť vždy dokonalým výzorom, tentokrát zaujala skutočne zvláštnymi rukami. Sivé fľaky a tiene totiž pôsobili, akoby blondínka mala na končatinách nepekné krátery. Žeby chyba zlého osvetlenia?!

Keď sa Emma Tekelyová objaví v spoločnosti, mnohé ženy krútia hlavou. Nedokážu totiž pochopiť, ako je možné, že 60-ročná moderátorka stále vyzerá tak úžasne. Blondínka totiž neohuruje len svojou dokonalou pleťou, ale aj tip-top postavičkou.

No nedávno sa ukázala v úplne inom svetle. Na obrazovkách televízie TA3 totiž jej ruky vyzerali naozaj zvláštne. Tiene, ktoré na ne dopadali, totiž vytvorili moderátorke relácie Showbiz na končatinách ilúziu nepekných kráterov. Zdá sa, že zle nastavené svetlo dokáže narobiť hotové divy. Hoci novodobá technika dosť pomáha v prípadoch, kedy príroda nebola k žene veľmi štedrá, tentokrát narobila akurát tak poriadne problémy. 

Pri pohľade na túto fotku by len málokto tipoval, že Emma a Ema Tekelyové nie sú sestry.
Zobraziť galériu (7)
Pri pohľade na túto fotku by len málokto tipoval, že Emma a Ema Tekelyové nie sú sestry.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu