Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Len pre silné žalúdky: FOTO slovenskej moderátorky po operácii!

Emma Tekelyová musí používať barly. Zobraziť galériu (6)
Emma Tekelyová musí používať barly.

BRATISLAVA – Dochrámaná! Moderátorka Emma Tekelyová (61) si pred pár dňami privodila nepríjemné zranenie nohy a skončila na operačnom stole. Svojim fanúšikom na sociálnej sieti sa dokonca „pochválila” fotografiami po bolestivom zákroku. Mnohým sa tak naskytol hrozivý pohľad na jej opuchnutú a zašitú nohu. Záber naozaj nie je vhodný pre každého, pohľad naň môže viacerým zamávať so žalúdkom.

Dokaličila sa! Moderátorka Emma Tekelyová si tohtoročnú Veľkú noc veľmi neužila. Ubolená a doráňaná sa totiž ocitla na operačnom stole. „Všetkým želám veselé veľkonočné sviatky. Ja som dopadla horšie. Zlomená noha, operácia, v nohe šrób a ortéza!!! Držte mi palce! Bolí to...“ napísala na sociálnu sieť známa blondínka.

Zároveň pridala aj niekoľko fotografií, no jedna z nich je rozhodne len pre silné žalúdky. Emma si totiž odfotila požašívané opuchnuté chodidlo so stopami po dezinfekcii. Slabšie povahy, ktorým je zle už len pri pohľade na nemocnicu, by si ju v galérii rozhodne pozerať nemali.

Zdá sa však, že operácia dopadla na výbornú a v pondelok už moderátorka o barlách dokrivkala domov. „Všetkým vám ďakujem za krásne a povzbudivé želania. Ani neviete, ako ma potešili. Keď som dostala veľkonočný výprask korbáčom, rozhodla som sa vyskúšať ortézu... Je nemotorná, ale štýlová in black (v čiernom, pozn. red.). A môj smiech je skutočne cez slzy...,“ napísala fanúšikom na Facebooku Tekelyová, ktorá sa napriek nepríjemnému zraneniu a bolesti snaží stále usmievať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu