Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Obrovský smútok moderátorky Tekelyovej: Najhoršie obdobie života!

Emma Tekelyová prežíva skutočne ťažké obdobie. Pred necelým mesiacom ju opustila mamička. Zobraziť galériu (4)
Emma Tekelyová prežíva skutočne ťažké obdobie. Pred necelým mesiacom ju opustila mamička. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Bývalá modelka Emma Tekelyová (60) má za sebou azda najsmutnejšie narodeniny v živote. Ako sa nám totiž podarilo zistiť, len krátke tri týždne pred okrúhlym životným jubileom ju navždy opustila jej mamička. Niet sa preto čomu čudovať, že blondínka nad veľkými oslavami svojho sviatku ani len nerozmýšľala.

Ako sme vás na topkách informovali, Emma Tekelyová minulý týždeň oslávila 60. narodeniny. No hoci sa očakáva, že človek takéto okrúhle životné jubileum poriadne oslávi, moderátorka nad bujarým žúrom vôbec nerozmýšľa. Ako nám totiž prezradila, v týchto dňoch prežíva skutočne ťažké chvíle. Bývalej modelke totiž len nedávno zomrela mama.

„Pred tromi týždňami ma navždy opustila mamička, takže oslavovať budeme iba v kruhu najbližšej rodiny v komornej atmosfére,“ prezradila v deň svojich narodenín pre topky.sk bývalá modelka. Na trápenie sa posnaží zabudnúť počas niekoľkodňového oddychu pri mori. „S rodinou sa chystáme odísť niekam za teplom,“ dodala sympatická blondínka, pre ktorú budú aj tohtoročné vianočné sviatky zrejme tými najťažšími.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu