Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Slovenská moderátorka za mlada na nepoznanie: Po 40 rokoch je krajšia ako kedysi!

Spoznali by ste moderátorku Emmu Tekelyovú? Zobraziť galériu (6)
Spoznali by ste moderátorku Emmu Tekelyovú?

BRATISLAVA – Zreje do krásy! Pri pohľade na známu moderátorku Emmu Tekelyová (61) by len málokto uhádol jej vek. Blondínka navyše dnes vyzerá ešte lepšie ako v dobe, keď kraľovala titulkám módnych časopisov. Blondínku na fotke spred takmer 40 rokov by dnes zrejme nikto spoznal.

Čí staršia, tým krajšia! To rozhodne platí o bývalej modelke, ktorá kedysi predvádzala na mólach doma i v zahraničí a neskôr sa stala obľúbenou hlásateľkou a moderátorkou vo verejnoprávnej televízii. Reč je o Emme Tekelyovej, ktorá aj po šesťdesiatke vyzerá neskutočne mlado a sviežo a pýši sa skvelou postavou.  

Pred pár dňami si blondínka zaspomínala na svoju mladosť a na sociálnej sieti Facebook zverejnila obálku istého časopisu z toku 1977, pre ktorý pózovala. „Aaaa, čo som našla, ja! Moja prvá spolupráca s Karolom Kállayom. Cítim sa skvele,napísala k záberu. Pri pohľade naň by si však zrejme iba málokto tipol, že sa pozerá práve na Emmu. 

„Sa ani nepodobáš,“ okomentoval fotografiu jeden z jej priateľov. A treba uznať, že dnes – po 38 rokoch – vyzerá Tekelyová snáď ešte lepšie ako za mlada. Súčasný účes s dlhými vlnitými vlasmi jej mimoriadne pristane a na každej spoločenskej akcii doslova žiari. Skutočný vek by jej netipol snáď nik.  


Mohlo by vás zaujímať:

Viac o téme: Emma Tekelyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu