Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Žúr po Miss Universe SR 2014: Sklovskej odhalenie, Heribanová s výstrelkom na hlave!

Sisa Lelkes Sklovská pútala pozornosť odhaleným chrbtom, Tamara Heribanová nezvyčajným módnym doplnkom. Zobraziť galériu (19)
Sisa Lelkes Sklovská pútala pozornosť odhaleným chrbtom, Tamara Heribanová nezvyčajným módnym doplnkom.

BRATISLAVA – Milujú extravaganciu! V piatok večer sme spoznali meno Slovenky, ktorá sa môže pýšiť titulom Miss Universe SR 2014. Je ňou Silvia Prochádzková (21) z Bratislavy. Súčasťou podujatia bola aj recepcia, na ktorej okrem víťazky pútali pozornosť aj iné dámy. Azda najviac speváčka Sisa Lelkes Sklovská (48) a spisovateľka Tamara Heribanová (28). Obidve boli totiž vďaka nezvyčajným outfitom priam neprehliadnuteľné.

Nie je žiadnym tajomstvom, že Sisa Lelkes Sklovská miluje módu a pred každým spoločenským podujatím si dá na svojom outfite a výzore záležať. Inak tomu nebolo ani počas piatku, kedy sa konala voľba Miss Universe SR 2014. Speváčka prišla na podujatie s výrazným účesom a v šatách, ktoré jej odhaľovali chrbát.

Azda najvýstrednejšie sa medzi známymi Slovenkami oblieka spisovateľka Tamara Heribanová, ktorá nemá problém šokovať. Na párty po priamom prenose pútala pozornosť najmä netradičnou pokrývkou hlavy. Tá sa chvíľkami trblietala viac, než korunka na hlave víťazky Silvie Prochádzkovej.

Zvláštnosťou je, že aktuálnej kráľovnej krásy nerobil na párty spoločnosť žiadny muž. „K svojmu súkromiu sa nebudem vyjadrovať,” poznamenala Prochádzková, keď sme sa spýtali, či je zadaná. Nebola však jedinou kráskou bez chlapského sprievodu. Zábery z recepcie nájdete v našej galérii>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu