Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Napätie kvôli Jurajovi Lojovi z Búrlivého vína!

Juraj Loj sa musel stiahnuť do úzadia kvôli rozvíjajúcemu sa vzťahu Nely Pociskovej a Mila Kráľa. Zobraziť galériu (9)
Juraj Loj sa musel stiahnuť do úzadia kvôli rozvíjajúcemu sa vzťahu Nely Pociskovej a Mila Kráľa. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Čo sa to tam deje?! Búrlivé víno v uplynulých dňoch prišlo o jednu zo svojich hlavných hviezd. Juraj Loj (30) sa totiž v seriáli neobjavuje už takmer dva týždne. A ako sa nám podarilo zistiť, tak skoro na obraze ani nebude. To sa však vôbec nepozdáva nahnevaným skalným fanúšikom markizáckeho seriálu, ktorí sa Markíze začali ozývať a žiadajú vysvetlenie.

Citlivá vinárka Nina Dolinská a detský lekár Martin Rozner sú neodmysliteľnou súčasťou seriálu Búrlivé víno už od samého začiatku. No ako sme vás na topkách nedávno upozornili, Juraj Loj sa z markizáckeho počinu akosi vytráca. Už dva týždne sa totiž hlavná mužská postava na obrazovkách vôbec neobjavuje. A tak skoro sa ani nevráti. „Martin a Rita sa nebudú ukazovať v Búrlivom víne niekoľko epizód, “ prezradila nám PR manažérka televízie Markíza Ivana Pôbišová.

No podľa našich informácií je z tých niekoľko častí jeden celý mesiac. V týchto dňoch už síce herec po dlhších „televíznych prázdninách“ opäť stojí pred kamerami, no diváci ho na obrazovkách uvidia až o dva týždne.

Nie je preto žiadnym prekvapením, že sa do Záhorskej Bystrice začínajú ozývať už aj nespokojní fanúšikovia, ktorí žiadajú vysvetlenie. „Kde je vlastne Martin? Bez neho je tam veľká nuda. Asi to za chvíľu prestanem aj pozerať,“ napísal jeden zo skalných divákov na fanúšikovskej stránke Búrlivého vína. „Martin s Ritou sa kde stratili? Nikto nič, akoby tam ani nehrali. Dosť nudné je to teraz,“ znel ďalší z príspevkov, ktorých bolo v podobnom duchu na sociálnej sieti viacero. 

Ako hlavný dôvod Lojovej prestávky uvádza Markíza fakt, že tvorcovia nechávajú viac priestoru na vývoj vzťahu postáv Nely Pociskovej a Mila Kráľa. Otázkou teda zostáva, ako často sa bude Juraj na obraze objavovať po svojom návrate do seriálu. Zdá sa totiž, že Nina je predsa len hlavnejšia postava...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu