Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najhoršia podoba markizáckeho sexsymbolu: Fuj, ten je ale škaredý!

Juraj Loj sa vďaka markizáckému seriálu Búrlivé víno stal sexsymbolom. Na divadelných doskách z neho vedia urobiť poriadne škaredého chlapa. Zobraziť galériu (8)
Juraj Loj sa vďaka markizáckému seriálu Búrlivé víno stal sexsymbolom. Na divadelných doskách z neho vedia urobiť poriadne škaredého chlapa.

BRATISLAVA – Vlasatý a zanedbaný! Ešte donedávna bol Juraj Loj (31) širokej verejnosti pomerne neznámy. Prijatím jednej z hlavných úloh v markizáckom seriáli Búrlivé víno sa však situácia zmenila a herec sa dokonca stal jedným z novodobých sexsymbolov. Pri pohľade na jeho najnovšie zábery by však tento prívlastok určite nedostal.

Juj, čo to s ním urobili?! Juraj Loj získal účinkovaním v Búrlivom víne množstvo priaznivcov. Ako charizmatický lekár Martin Rozner boduje najmä u zástupkýň nežného pohlavia. Mnohé z nich však pri pohľade na nový imidž krásavca zmenia názor. V pripravovanom predstavení divadla Aréna - Írska kliatba je totiž zmenený na nepoznanie.

Loj stvárňuje v komédii panica, ktorý má tesne pred svadbou. Kvôli komplexu z malého prirodzenia sa pripojí ku skupine mužov, ktorú trápi rovnaká „maličkosť“. Panoptikum nešťastníkov je naozaj pestré. Zaujímavosťou je, že každý z hercov účinkuje aj v spomínanom markizáckom seriáli.

Ani jeden z umelcov však nie je taký doriadený ako Juraj. Na javisku sa totiž objavuje v rozgajdanom oblečení a neprehliadnuteľná je aj parochňa. S dlhými a neupravenými ryšavými vlasmi to veru už nie je ten fešáčik, na ktorého sú fanúšičky zvyknuté.

Herci, účinkujúci v markizáckom seriáli Búrlivé víno, sa stretli aj v divadelnej komédii.
Zobraziť galériu (8)
Herci, účinkujúci v markizáckom seriáli Búrlivé víno, sa stretli aj v divadelnej komédii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu