Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Minárikovej maniere veľkej hviezdy: Jana, toto si nedovolí ani Studenková!

Jana Mináriková sa správa ako hviezda. Zobraziť galériu (5)
Jana Mináriková sa správa ako hviezda. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Toto sa len tak nevidí! Nie je to tak dávno, čo sa Jana Mináriková (31) snažila pútať pozornosť ako sa len dalo. V poslednom období sa však vnadná blondínka utiahla do úzadia. V spoločnosti sa objavuje len sporadicky, pričom ani jej správanie nie je už natoľko výstredné ako kedysi. No zdá sa, že pribudli spôsoby hollywooskej star. To, čo predviedla pred pár dňami, by sme nečakali ani pri hviezde úplne iného levelu.

Jana Mináriková je známa predovšetkým zo stránok pánskych magazínov. No spôsobov, ako sa dostala do povedomia verejnosti, je mnoho. Niektorí ju začali registrovať ako kamarátku celebritného kaderníka Paviela Rochyaka, s ktorým neskôr účinkovala aj v televíznej šou Dvaja v tom, iní ju napríklad poznajú ako majiteľku najväčších silikónov na Slovensku. Jej meno sa však vďaka nevšednému účesu spájalo aj s ukrajinskou političkou Juliou Tymošenkovou.

Nie je to tak dávno, čo sa blondínka snažila strhnúť na seba pozornosť za každú cenu. Neexistovala párty, na ktorej by nebola. Robila všetko pre to, aby ostala „na výslní“. No dnes je, zdá sa, všetko úplne inak. V poslednom období sa totiž v spoločnosti takmer vôbec neobjavuje a aj jej snaha byť videnou už opadla. No napriek tomu pribudli maniere veľkej hviezdy. 

Dôkazom môže byť štvrtkový žúr, ktorého sa zúčastnila. Keď sme ju totiž požiadali o rozhovor, stalo sa niečo, čoho by sme sa zrejme nedočkali ani pri herečke typu Zdeny Studenkovej. Ako zbojník totiž priskočil k nášmu mikrofónu jej manažér a rázne nás odbil s tým, že Jana môže dať rozhovor iba jednému médiu. A tak sa nám od Minárikovej dostalo iba strohého: „Prepáčte, môj manažér si to neželá.“ 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu