Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mináriková po dlhom čase v spoločnosti: A takto sa predávala!

Bývalá playmate Jana Mináriková. Zobraziť galériu (7)
Bývalá playmate Jana Mináriková.

BRATISLAVA – Vie, ako na to! Pred rokmi sa bývalá playmate Jana Mináriková (34) snažila všemožne na seba pútať pozornosť, dnes ju už v spoločnosti takmer vôbec nevídať. Naposledy sme ju stretli na párty pred dvoma rokmi, odvtedy sa stiahla do úzadia. Nedávno však prijala pozvanie Johnnyho Kortisa (33) na Playboy párty, kde ihneď od začiatku na seba upriamila pozornosť. A to nielen hlbokým výstrihom, ale aj faktom, že sa nehanbila predávať samu seba.

Vnadná blondínka Jana Mináriková je známa zo stránok pánskeho magazínu, či ako majiteľka jedných z najväčších silikónov na Slovensku. V minulosti sa snažila na seba strhnúť čo najväčšiu pozornosť a nebola takmer akcia, na ktorej by chýbala. V posledných rokoch však o extravagantnej blondínke nebolo veľmi počuť. V spoločnosti sa takmer vôbec neobjavuje.

Pred pár dňami ale urobila výnimku a prijala pozvanie na Playboy párty, kde ihneď pútala pozornosť. A to nielen vďaka svojmu hlbokému výstrihu a koženému sexi outfitu. Ale aj tým, že nemala problém hneď pri príchode urobiť si reklamu na svoj nový biznis – predať tak seba aj svoj nový produkt, ktorým sú ruže aranžované v okrúhlej škatuli.  Ako hovoria naši bratia Česi: „Kto umí, ten umí!“

Okrem Minárikovej sa na akcii objavila aj ďalšia kráska, ktorá sa už medzi slovenskou smotánkou často neobjavuje. Reč je o bývalej playmate Andrei Járovej, ktorá sa nedávno vydala a so svojím manželom žije za veľkou mlákou. Napriek tomu, že už ani jedna z nich nie je v centre pozornosti tak ako kedysi, pôsobia spokojne a šťastne, čoho dôkazom bol aj ich neustály úsmev na tvári.

Bývalá playmate Jana Mináriková zaujala nielen výstrihom, ale aj kyticou ruží, čo je jej najnovší biznis. Vpravo je playmate Andrea Járová.
Zobraziť galériu (7)
Bývalá playmate Jana Mináriková zaujala nielen výstrihom, ale aj kyticou ruží, čo je jej najnovší biznis. Vpravo je playmate Andrea Járová.

VIDEO: Jana Mináriková a Andrea Járová na Playboy párty!

Viac o téme: Andrea JárováJana Mináriková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu