Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Silikónka Mináriková už nikoho nezaujíma: Núka pizzu v bratislavských uliciach!

Jana Mináriková sa zviditeľnila svojimi prsiami, ktoré v minulosti rada pretŕčala. Dnes ju môžete vidieť v bratislavských uliciach ako láka okoloidúcich na pizzu. Zobraziť galériu (7)
Jana Mináriková sa zviditeľnila svojimi prsiami, ktoré v minulosti rada pretŕčala. Dnes ju môžete vidieť v bratislavských uliciach ako láka okoloidúcich na pizzu. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Jana Mináriková (31) si ešte donedávna užívala svet v žiari reflektorov. V posledných mesiacoch však o svojskej blondínke nebolo takmer vôbec počuť. Neobjavuje sa v televíziách a ani na spoločenských akciách. Dokonca sa zdá, že ani s lákavými pracovnými ponukami pre bývalú playmate sa vrece nepretrhne. Aktuálne totiž známa blondínka láka prostredníctvom svojej tváre zákazníkov do jednej z bratislavských pizzérií.

Ešte pred pár rokmi sa Jana Mináriková vyhrievala na výslní mediálnej pozornosti. Objavovala sa takmer na každej spoločenskej akcii, televízie si ju pozývali do svojich projektov, priatelila sa s kdekým... No to všetko je už minulosťou. V poslednom období je totiž známa blondínka ako vymenená. Zo sveta slovenského šouzbiznisu sa totiž bývalá playmate stiahla do úzadia a dokonca sa zbavila aj potreby pútať pozornosť za každých okolností.

Ak by však predsa len niekomu svojská blondínka chýbala, môže si ju obzrieť v uliciach hlavného mesta. Majiteľka jedných z najväčších pŕs na Slovensku totiž svojou známou tvárou láka hostí na chutný obed do talianskej reštaurácie. Zdá sa teda, že žiadne lákavé ponuky z televízií či pánskych magazínov už dlhšie neprichádzajú...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu