Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Miláčik žien z Markízy: Najprv romantické zásnuby a potom... Kruté vytriezvenie!

Viktor Vincze so škatuľkou v tvare srdca. Zobraziť galériu (8)
Viktor Vincze so škatuľkou v tvare srdca.

BRATISLAVA - Bude sa ženiť?! V uplynulých týždňoch sa markizák Viktor Vincze (25) stal miláčikom žien. Môže za to jeho účinkovanie v šou Tvoja tvár znie povedome, kde sa navyše hneď v prvom kole prevtelil do kože sexsymbolu Enrique Iglesiasa a na pódiu bozkával porotkyňu Zuzanu Fialovú. Ako však vtedy prezradil, má priateľku, ktorú nadovšetko miluje. A v sobotu to vyzeralo, že dvojica čoskoro bude spolu kráčať aj k oltáru, ale...

Moderátor Viktor Vincze aktuálne účinkuje v šou Tvoja tvár znie povedome a pomaly sa z neho stáva miláčik žien. Fanúšičky si však musia nechať zájsť chuť. Už po prvom kole, v ktorom bozkával Zuzanu Fialovú, totiž markizák priznal, že je šťastne zadaný. 

A zdalo sa, že svoje partnerstvo s mladou herečkou Evou počas tohto víkendu spečatil osudnou otázkou „Vezmeš si ma?” Obaja sa totiž na sociálnej sieti pochválili „zásnubnou” fotkou. „Viktor, ty vieš, ako ma prekvapiť,” napísala Eva k záberu, kde Vincze drží v rukách červenú škatuľku v tvare srdca. K zásnubám dvojici blahoželal aj režisér speváckej šou Pepe Majeský. 

Po niekoľkých hodinách však prišlo kruté vytriezvenie... Pre kamarátov dvojice. Hoci sa už mnohí tešili na svadbu, išlo len o žart. V srdiečku sa neskrýval žiadny krásny prsteň, ale len čokoláda. Viktor tak nachytal poriadne množstvo ľudí. 

V červenej krabičke bola len čokoláda.
Zobraziť galériu (8)
V červenej krabičke bola len čokoláda.

​ 

Viac o téme: Viktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu