Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jana Hrmová z Farmy ukázala prostredník aj prsia

Jana Hrmová provokuje aj dva mesiace po finále Farmy. Na instagrame zverejnila fotku, na ktorej jej vytŕča časť bradavky. Zobraziť galériu (6)
Jana Hrmová provokuje aj dva mesiace po finále Farmy. Na instagrame zverejnila fotku, na ktorej jej vytŕča časť bradavky.

BRATISLAVA - Nepozorná! Jana Hrmová (19) pútala pozornosť sexi výzorom už počas pôsobenia na markizáckej Farme. Odvtedy zostala so svojimi fanúšikmi v kontakte prostredníctvom sociálnych sietí, kam pravidelne pridáva fotografie. Najnovšie kráska zaujala snímkou, na ktorej ukazuje vztýčený prostredník, no aj čosi viac. Spod bieleho tielka jej totiž vykĺzla neposlušná bradavka.

Neprestáva provokovať! Už počas svojho pôsobenia na markizáckej Farme pútala súťažiaca Jana Hrmová pozornosť svojimi sexi tvarmi. A inak tomu nie je ani dva mesiace od veľkého finále. Mladá Bratislavčanka totiž prostredníctvom sociálnych sietí pravidelne zásobuje fanúšikov aktuálnymi fotkami. A tie, ako už býva u tmavovlásky zvykom, sú vždy nabité dávkou sexepílu. Vďaka tvrdému tréningu má totiž študentka svoju tip-top postavičku späť a nebojí sa ju predviesť.

Ktovie však, čo chcela povedať najnovším záberom, ktorému bez akéhokoľvek komentára dominuje jej vztýčený prostredník. Možno len chcela ukázať svoju najnovšiu manikúru. V každom prípade ale kráska okrem upravených nechtov predviedla ešte čosi viac - z veľkého výstrihu jej totiž vykĺzla časť bradavky.

To si hneď všimli aj jej pozorní fanúšikovia. „Jani, bradavka,“ znel jeden z komentárov k snímke. No zdá sa, že to bývalej farmárke vrásky na čele vôbec nerobí. Ako totiž poznamenala, jej prsia už aj tak videlo celé Slovenko úplne holé.

Jana Hrmová zverejnila na instagrame fotku, na ktorej jej vytŕča časť bradavky.
Zobraziť galériu (6)
Jana Hrmová zverejnila na instagrame fotku, na ktorej jej vytŕča časť bradavky.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu