Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi farmárka Jana Hrmová sa nechala vylepšiť: Pozrite na ten šťavnatý zadoček!

Jana Hrmová si nechala na známej klinike krásy vylepšiť chybičky na svojom tele. Zobraziť galériu (13)
Jana Hrmová si nechala na známej klinike krásy vylepšiť chybičky na svojom tele. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Tip top! Presne tak chce vyzerať bývalá markizácka farmárka Jana Hrmová (19) na blížiacom sa finále súťaže krásy Miss Carat Tuning. Zašla preto na známu kliniku krásy, kde si svoje telo nechala vylepšiť. Nešlo však o žiadne náročné operácie či vážne zákroky. Sexi tmavovláska si dala „vyžehliť” zadoček.

Jana Hrmová sa do povedomia verejnosti dostala účinkovaním v poslednom ročníku markizáckej reality šou Farma. Najnovšie sa sexi tmavovláska pokúša uspieť v súťaži krásy Miss Carat Tuning, kde sa prebojovala až do najlepšej desiatky dievčat. Finálový večer v Piešťanoch sa už nezadržateľne blíži, a tak sa mladá tmavovláska rozhodla nechať trochu vylepšiť. 

Hrmová pred pár dňami navštívila bratislavskú kliniku krásy. „Janka podstúpila procedúru prístrojom na redukciu celulitídy. Keďže sa už v týchto dňoch pripravuje na súťaž, tak sme jej trochu pomohli vylepšiť postavu,“ prezradila pre topky.sk lekárka slovenských prominentov Alexandra Novotná.

V prípade markizáckej farmárky však naozaj nešlo o žiadne dramatické zákroky. „Nie je dobré, keď je niekto vylepšený do vyumelkovanej podoby, čo je teraz vo východnom bloku veľkým hitom. Na západe to však už vôbec nie je moderné, preto sme na Jankinom tele len jemne doladili nejaké chybičky krásy,“ vysvetlila nám známa doktorka a zároveň autorka kníh o kráse 

Atraktívna maturantka však na spomínanú kliniku nedorazila sama. Spoločnosť jej robila mama, ktorá tiež plánuje podstúpiť skrášľovací zákrok. „Už veľmi dlho zvažovala korekciu viečok, no nevedela nájsť vhodnú kliniku. A keďže som bola pri poslednej návšteve veľmi spokojná, rozhodla som sa, že ju zoberiem sem. Zákrok som jej dala ako darček,“ povedala nám Hrmová. Obidve dámy sa tak budú môcť chváliť istými vylepšenými partiami. Nechajme sa prekvapiť, či mladšej z nich vyhladený zadoček prinesie aj vytúžený titul kráľovnej krásy. Viac o motoristickom zraze v Piešťanoch tu>>

Jana Hrmová si chvíle na klinike krásy užívala.
Zobraziť galériu (13)
Jana Hrmová si chvíle na klinike krásy užívala.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu