Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Jana Hrmová z Farmy opäť sexi: Schudla a je kus!

Farmárka Jana Hrmová sa opäť môže pýšiť sexi krivkami. Zobraziť galériu (14)
Farmárka Jana Hrmová sa opäť môže pýšiť sexi krivkami. (Zdroj: archív J.H.)

BRATISLAVA - Zvodná kočka! Farmárka Jana Hrmová (19) počas pobytu na markizáckom statku pútala pozornosť najmä svojimi ženskými krivkami. Bola štíhla, no ako sa hovorí, mala cici aj rici. Čím dlhšie však bola mimo domova, tým sa jej váha zvyšovala. Po návrate do reálneho života nám jej mama prezradila, že dcéra pribrala osem kíl. Nezostalo jej preto nič iné, iba poriadne zamakať. A vyplatilo sa, tmavovláska má svoj štíhly driek späť!

Postavička ako lusk! Bratislavčanka Jana Hrmová sa do povedomia divákov dostala vďaka reality šou Farma. Tam si srdcia divákov získala nielen svojským správaním, ale aj silou, ktorou dokázala čeliť útokom zo strany súperov. Vďaka psychickej neoblomnosti sa dokonca stala akýmsi vzorom pre mnohé ženy. Mužov však tmavovláska zaujala aj niečím iným – dokonalými krivkami. Farmárka totiž s postavou typu krv a mlieko patrila k najsexi finalistkám v histórii súťaže.

Takmer päť mesiacov mimo civilizácie, ktoré boli plné nevyváženej stravy, sa však podpísalo na kráskinej línii. To bolo vidieť aj počas jej účinkovania v šou. „Je to zaujímavé, ale Janka na Farme pribrala 8 kíl,“ prezradila nám pred časom Janina mama.

Zvodná študentka sa však tukovým bunkám nepoddala a hneď po príchode domov si vybavila osobnú trénerku. Vďaka pravidelnému cvičeniu sa fešanda môže opäť pýšiť ukážkovou postavičkou. „Začala som chodiť štyrikrát do týždňa do fitka a upravila som si jedálniček. Za ten čas som schudla asi 5 kíl, takže moja postava vyzerá asi ako predtým,“ prezradila pre topky.sk Hrmová, ktorá však v týchto dňoch musela poľaviť.

„Od januára som chcela začať trénovať na Miss bikini fitness, ale diagnostikovali mi mononukleózu, tak sa musím šetriť,“ zverila sa nám študentka, ktorá sa teraz zo všetkého najviac sústredí na školu – už o pár mesiacov totiž maturuje.

Jana Hrmová počas svojho pobytu na markizáckej Farme pribrala 8 kíl (vľavo). Po jej návrate domov však už zhodila 5 kíl (vpravo).
Zobraziť galériu (14)
Jana Hrmová počas svojho pobytu na markizáckej Farme pribrala 8 kíl (vľavo). Po jej návrate domov však už zhodila 5 kíl (vpravo).  (Zdroj: archív J.H.)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu