Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šaty dole, prsia vpred! Najsexi farmárka Jana ukázala telo

Jana Hrmová má opäť tip-top krivky. Zobraziť galériu (9)
Jana Hrmová má opäť tip-top krivky. (Zdroj: archív. J.H.)

BRATISLAVA - To je teda kus! Jana Hrmová (19) patrí vďaka svojim krivkám bezpochyby k najsexi finalistkám v histórii projektu Farma. No pobyt mimo civilizácie a nepravidelná strava sa na tmavovláskinej postavičke viditeľne podpísali. Ako nám jej mama prezradila, na statku pribrala 8 kíl. Odvtedy však uplynula nejaká doba, počas ktorej sa dala atraktívna Bratislavčanka opäť do formy. No a teraz sa môže chváliť ukážkovým telom v plavkách. A to aj robí.

Jana Hrmová sa až do momentu, kedy odišla na Farmu, mohla pýšiť dokonalou postavičkou. No päť mesiacov strávených na statku, nepravidelná a najmä nevyvážená strava, sa na kráske viditeľne podpísali. Kilá začali jednoducho pribúdať. „Je to zaujímavé, ale Janka pribrala 8 kíl,“ prezradila nám ešte počas dcérinho pobytu v televíznej šou Janina mama.

Odvtedy však ubehli takmer 3 mesiace a tmavovláska sa už opäť môže pochváliť dokonalým telom. A hneď tak aj urobila. Na web totiž zavesila fotky z dovolenky v Liptovskom Hrádku, na ktorých je iba v plavkách. No a rozdiel oproti farme si všimli hneď všetci. „Si riadne schudla,“ znel jeden z komentárov k snímke. „Ako si tak rýchlo pochudla, Jani?“ pýtali sa nadšení obdivovatelia.

Svojou odpoveďou ich však mladá Bratislavčanka zaskočila. Za štíhlu postavičku vraj môže predovšetkým trápenie, ktorým si farmárka v poslednom období prechádzala. „Diagnostikovali mi mononukleózu,“ povedala pred časom pre topky.sk kráska. Ako je známe, liečba tejto choroby si vyžaduje aj dôslednú diétu po dobu niekoľkých mesiacov. Je preto možné, že práve toto je Janiným tajným receptom na štíhlu líniu.

Jana Hrmová sa svojou novou figúrou pochválila aj na webe.
Zobraziť galériu (9)
Jana Hrmová sa svojou novou figúrou pochválila aj na webe.  (Zdroj: archív J.H.)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu