Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Holé prsia na Farme: Opitá kráska Jana úplne stratila zábrany!

Jana Hrmová bez ostychu vystavila na obdiv svoje vnady. Zobraziť galériu (8)
Jana Hrmová bez ostychu vystavila na obdiv svoje vnady.

BRATISLAVA - Už sa vyzliekla! Markizácka Farma bola vždy plná intímnych záberov. Vykonávať hygienu v sťažených podmienkach totiž nie je ľahké. Aktuálna súťažiaca Jana Hrmová (19) sa však rozhodla okúpať oblečená. Pod vplyvom alkoholu skončila úplne mokrá, až ju museli ostatní prehovárať, aby sa prezliekla. A tak to tmavovláska spravila. Bez zábran, pred všetkými...

Od alkoholu k holým prsiam! Vo včerajšej časti markizáckej Farmy si súťažiaci dopriali rozptýlenie. Ako to už býva, potúžení si vymysleli zábavku - oblievanie vodou. „Okúpte ma, okúpte ma!” vykrikovala Jana Hrmová po tom, čo vychrstla mokrú nádielku na kolegu.

Želanie sa jej splnilo, dostala plné vedro. Následne v mokrej bielizni vliezla dokonca aj do suda, kde imitovala tanec pri tyči. Zábava pokračovala ešte hodnú chvíľu, až bola tmavovláska taká zmohnutá, že sa nevládala ani prezliecť.

Nakoniec sa však ostatným podarilo prehovoriť ju. A tak sa Jana pustila najprv do vyzliekania. Bez hanby - v miestnosti, kde boli aj chlapi. No tým, čo boli vonku, sa naskytol dokonca lepší pohľad. Hrmová sa totiž oblečenia zbavovala pri okne, do ktorého tak vystavila svoje vnady ako do výkladu. 

Zdá sa, že Jana Hrmová si svoj striptíz dokonca aj užívala.
Zobraziť galériu (8)
Zdá sa, že Jana Hrmová si svoj striptíz dokonca aj užívala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu