Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Cica žrala: Markizácka farmárka Jana trpí, chce byť opäť sexi!

Sexi Jana sa na markizáckej Farme poriadne vypapkala. Teraz svojich 8 kíl navyše musí zhadzovať vo fitku. Zobraziť galériu (7)
Sexi Jana sa na markizáckej Farme poriadne vypapkala. Teraz svojich 8 kíl navyše musí zhadzovať vo fitku. (Zdroj: tv markíza/facebook)

BRATISLAVA - Na statku priberala, teraz musí tvrdo zhadzovať! Markizácka farmárka Jana Hrmová (19) sa za 14 týždňov strávených mimo civilizácie poriadne zaoblila. Nepravidelná a najmä nie príliš zdravá strava sa na tmavovláskinej postave viditeľne odzrkadlila, a tak sa domov vrátila s 8 kilami navyše. Zvodná cica preto ihneď koná. Okamžite si najala fitnes trénerku a začala trápiť svoje telo v posilňovni - chce sa totiž opäť vrátiť do pôvodnej formy.

Keď Jana Hrmová odchádzala na markizácku Farmu, zrejme ani netušila, ako veľmi ju pobyt mimo civilizácie zmení. Dlhé dni bez domácej stravy a rodiny ju pritom nezasiahli iba morálne. Drsné podmienky zdevastovaného statku totiž výrazne ovplyvnili aj tmavovláskine sexi krivky. Tie sa totiž za 14 týždňov poriadne zaoblili.

„Je to zaujímavé, ale Janka na Farme pribrala 8 kíl a Veronika 6. Neviem, ako je to možné,“ povedala pre topky.sk Bratislavčankina mama Janka. Zvodná študentka však našťastie nenechala nič na náhodu a hneď po návrate domov začala konať. Dcérka si už vybavila aj trénerku, bude chodiť pravidelne do fitka,“ dodala pani Hrmová. Sebavedomá tmavovláska dúfa, že pod odborným dohľadom sa čoskoro opäť dostane do formy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu