Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Skrúcaného milenka po rokoch: Má dve deti a... Wau! Veď je krajšia ako zamlada

Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová v čase, keď tvorili šťastný pár. Zobraziť galériu (2)
Štefan Skrúcaný a Dominika Lukáčová v čase, keď tvorili šťastný pár.

BRATISLAVA - Pribúdajúce roky jej len prospeli! Reč je o Dominike Lukáčovej (36), ktorá sa zviditeľnila nielen víťazstvom v súťaži krásy - Miss Spiša, ale aj vzťahom so Štefanom Skrúcaným (61), či pôsobením v Markíze. Počas víkendu sa sympatická východniarka na jej obrazovkách opäť objavila. Pozrite sa, ako dnes vyzerá!

Markizácka Smotánka mapuje spoločenské udalosti a prestížne podujatia. V jej poslednom vydaní bola napríklad aj reportáž zo súťaže Miss Spiša, ktorá sa konala začiatkom leta. Voľby najkrajšej východniarky sa zúčastnili viaceré známe tváre. Medzi nimi zaujala kameramana Smotánky aj Dominika Lukáčová, ktorá v roku 2005 túto súťaž sama vyhrala. 

Skrúcaného milenka po rokoch:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

V čase, keď bojovala o titul Miss Spiša, sa zoznámila aj s hercom Štefanom Skrúcaným a ich vzťah časom vyústil do partnerstva. Po rokoch spoločného života sa však na jar 2012 definitívne rozišli. Dominika neskôr istý čas pôsobila na obrazovkách Markízy, až sa postupne z verejného života stiahla. 

Galéria: Dominika Lukáčová

Keď sa jej redaktor Ján Tribula na podujatí Miss Spiša spýtal, či sa ešte cíti ako misska, odpovedala: „Pri svojej rodine teraz určite áno.” 

Dominika našla šťastie po boku sympatického Miroslava, s ktorým má dvojičky Alexa a Maxima. Sympatická rodinka býva na bratislavskej Kolibe a pri pohľade na Lukáčovú niet pochýb, že je momentálne šťastná. A určite nám dáte za pravdu, že s pribúdajúcimi rokmi vyzerá skvele. Však?!

Viac o téme: Dominika Lukáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu