Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Expresný vyhadzov z Markízy: Mesiac po návrate jej dali ZBOHOM!

Dominika Lukáčová už s Markízou podľa našich informácií spolupracovať nebude. Zobraziť galériu (5)
Dominika Lukáčová už s Markízou podľa našich informácií spolupracovať nebude.

BRATISLAVA - Turbulentné obdobie! Dominika Lukáčová (28) sa koncom novembra vytratila z obrazoviek Markízy, no v novom roku sa do Záhorskej Bystrice prekvapivo vrátila. Kompetentní jej dali džob v relácii Reflex - podieľala sa na jej výrobe. No zhruba mesiac po jej obsadení do tejto funkcie nastala zmena. Ako sa nám podarilo zistiť, v televízii opäť skončila. Zisťovali sme, čo je za tým.

Dlho nevydržala! Dominika Lukáčová sa v novembri 2013 rozlúčila s Markízou, kde ako redaktorka pripravovala reportáže do Televíznych novín. Prekvapením bolo, keď sa koncom januára prevalilo, že mieri späť. Na návrat ma presvedčilo to, že nejde o rovnakú pozíciu, že je to zmena oproti tomu, z čoho som už bola vyšťavená. Je to pre mňa nová výzva,“ povedala nám vtedy tmavovláska. 

Zarážajúce je, že len po mesiaci si v Záhorskej Bystrici opäť zbalila kufre. Podľa nášho zdroja dostala minulý týždeň vyhadzov, čo sme si overovali u Henricha Krejču. „Dominika u nás nemala zmluvný vzťah. Spolupracovala s nami len na externej báze,” nepriamo potvrdil naše informácie šéf spravodajstva a publicistiky, pričom v súvislosti s Lukáčovou použil minulý čas. Ďalšia spolupráca evidentne teda vo výhľade nie je. Podľa našich informácií bola príčinou rozviazania kooperácie nespokojnosť s Dominikinou prácou.

Lukáčová pritom pracovala v Markíze šesť rokov a s jej príspevkami do hlavnej spravodajskej relácie neboli problémy. Aktuálne udalosti ale ukázali, že návrat k televíznej práci v jej prípade zrejme nebol dobrý nápad. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu