Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markizáčky si užívali ako za starých čias: Bujarý žúr a premena na sexbombu!

Markizáčky (vrchná foto zľava) Lucia Dohňanská, Nora Krchňáková, Mária Adamová, Oľga Dúbravská a Dominika Lukáčová sa počas večera spolu príjemne zabavili. Ako za starých čias. Zobraziť galériu (26)
Markizáčky (vrchná foto zľava) Lucia Dohňanská, Nora Krchňáková, Mária Adamová, Oľga Dúbravská a Dominika Lukáčová sa počas večera spolu príjemne zabavili. Ako za starých čias. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Ako kedysi! Dlhoročné markizáčky Nora Krchňáková, Mária Adamová, Oľga Dúbravká, Dominika Lukáčová a Lucia Dohňanská síce už v Záhorskej Bystrici nepracujú, no keď sa stretnú, akoby sa ani nikdy nerozlúčili. Príkladom môže byť stredajšia módna šou, na ktorej si spomínané dámy nielenže vyhodili z kopýtka, ale aj zaspomínali na staré časy. Dievčatá sa na podujatie i patrične nahodili. Outfitom prekvapila Mária Adamová. Tmavovláska, ktorá v minulosti pôsobila pred kamerami skôr konzervatívnejším dojmom, sa nahodila do bielych šiat s naprataným dekoltom. Vyzerala ako filmová sexbomba.

Uplynulá streda sa niesla v znamení módy. Na bratislavských Zlatých pieskoch sa totiž konala prehliadka spojená s hudobným vystúpením dievčenskej skupiny Forsomeone. Na svoje si počas večera prišiel naozaj každý. Zatiaľ čo ženy získali kopec inšpirácií na horúce trendy tohto leta, mužské oko zas potešili krásne modelky. 

Na pláž najznámejšieho jazera v hlavnom meste sa prišli zabaviť aj niekdajšie markizácke tváre. Pri jednom stole sa stretli exmoderátorka Nora Krchňáková (aktuálne je spolumajiteľkou známej agentúry), bývalá moderátorka a neskôr šéfka PR oddelenia Oľga Dúbravská (momentálne pracuje ako projektová manažérka v RTVS), redaktorka Mária Adamová (živí sa ako PR manažérka), rosnička Lucia Dohňanská (aktuálne spolu s manželom podniká),  či redaktorka Dominika Lukáčová.

Dievčatá si módnu prehliadku a aj vzájomné stretnutie užívali. S úsmevom od ucha k uchu celý večer preklebetili a spoločne zaspomínali na staré dobré časy. „Bolo to veľmi príjemné stretnutie, veď nás roky spájala televízia Markíza. Keďže sme sa dlhšie nevideli, mali sme dosť tém na preberanie,“ povedala so smiechom Oľga Dúbravská.

Súčasnú zostavu zo Záhorskej Bystrice reprezentovali moderátor Telerána Daro Richter a redaktor Boris Pršo. Táto dvojica sprevádzala hostí celým podujatím. Okrem už spomínaných si akciu prišli vychutnať aj manželia Thomas a Abbie Puskailerovci, playmate Jana Mináriková, moderátorka Barbora Rakovská, či speváčky Dáša Mamba Šarközyová a Suzie Hroncová.

Mária Adamová pútala pozornosť svojím zjavom.
Zobraziť galériu (26)
Mária Adamová pútala pozornosť svojím zjavom.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu