Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

RTVS pobúrila divákov: Zlé správy o Milujem Slovensko!

RTVS nahnevala divákov Milujem Slovensko. Zobraziť galériu (8)
RTVS nahnevala divákov Milujem Slovensko.

BRATISLAVA – Nespokojní diváci kritizujú televíziu! Môže za to obľúbená relácia RTVS Milujem Slovensko, ktorú Jednotka momentálne uvádza v reprízach. To sa fanúšikom programu vôbec nepáči a žiadajú nové časti. Ako sme ale zistili, tých sa zatiaľ nedočkajú.

Relácia Milujem Slovensko je mimoriadne obľúbená. RTVS však aktuálne vysiela iba jej reprízy, s čím diváci vôbec nie sú spokojní. Mnohí sa rozohnili na facebookovej stránke verejnoprávneho programu, kam napísali veľa negatívnych komentárov.  

Stanovisko fanúšikov je jasné – požadujú od vedenia nové diely. „Dokedy budú reprízy, to už je zase čo? Chcem nové časti Milujem Slovensko! Zase vás chcú zrušiť, alebo čo to má znamenať? Nebudem milovať Slovensko, keď budú len reprízy,“ zneli nahnevané slová jednej z diváčok. Jej postoj zdieľali viacerí a príspevkov v tomto duchu sa nazbieralo naozaj dosť. 

Podľa našich informácií sa však ľuďom želanie v najbližšom čase nesplní. Jarná štruktúra bude bez moderátora Martina Nikodýma a celebritných súťažných tímov. Priznali nám to aj v televízii. „Môžeme potvrdiť, že Milujem Slovensko sa na obrazovky vráti na jeseň,” povedal nám PR manažér Juraj Kadáš. 

Pre divákov to nie sú práve najlepšie správy. Na svoj obľúbený program si totiž budú musieť počkať ešte viac ako pol roka. A vôbec sa im to nepáči. „Trochu divné. Ak je projekt priemerný až neúspešný, nie je problém v ňom pokračovať, ale ak je nadpriemerný, tak má problémy v pokračovaní a musí sa dlhé mesiace naňho čakať? Divné!“ vyjadril sa fanúšik, ktorý tušil, že RTVS štart premiérových častí odloží na neskôr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu