Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Trvalá, šaty zo zlata a manžel: Takto ste Zuzanu Ťapákovú ešte nevideli!

Zuzana Ťapáková zverejnila na sociálnej sieti svoju svadobnú fotku. Takto ste bývalú šéfku Markízy ešte určite nevideli. Zobraziť galériu (3)
Zuzana Ťapáková zverejnila na sociálnej sieti svoju svadobnú fotku. Takto ste bývalú šéfku Markízy ešte určite nevideli. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - To je ona?! Aj napriek tomu, že Zuzana Ťapáková (51) už nie je generálnou riaditeľkou televízie Markíza, so svojimi fanúšikmi pravidelne komunikuje na sociálnej sieti. Delí sa s nimi o zaujímavosti nielen z profesionálneho, ale aj súkromného života. Najnovšie na Facebook zavesila svadobnú fotku, na ktorej by ju spoznal asi len málokto. Na hlave trvalá, na sebe slávnostné šaty a po boku manžel a obľúbený herec Marek Ťapák.

Zuzana Ťapáková stála na čele televízie Markíza dlhé 3 roky. Niet preto divu, že si za ten čas vytvorila na Facebooku základňu svojich fanúšikov. S nimi bývalá šéfka neprestala komunikovať ani po odchode z tejto funkcie. Práve naopak. Skalným priaznivcom sa pravidelne prihovára.

Cez víkend napríklad zavesila na internet fotku, ktorú našla  pri upratovaní. Keďže ide o snímku spred niekoľkých rokov, známu manažérku by ste v nej zrejme nespoznali. Vlasy krátke a kučeravé, slávnostné šaty a po boku čerstvý manžel - herec Marek Ťapák. 

„Popri poriadku v živote trošku upratujem aj šuplíky. Jeden z nálezov, svadobná fotka. Pobavila som sa. Musíte uznať, že Marek mal odvahu. Trvalá a šaty zo zlata! Akokoľvek, bolo to pekných 17 rokov, všetko má nejaký zmysel. Snáď, či?“ znel Ťapákovej komentár k fotke.

Zuzana Ťapáková si na svoju fanúšikovskú stránku na sociálnej sieti Facebook zavesila svadobnú fotku spred 27-rokov, ktorá ju podľa jej vlastných slov poriadne pobavila.
Zobraziť galériu (3)
Zuzana Ťapáková si na svoju fanúšikovskú stránku na sociálnej sieti Facebook zavesila svadobnú fotku spred 27-rokov, ktorá ju podľa jej vlastných slov poriadne pobavila.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu