Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Takto žiari Ťapáková rok a pol po rozchode: Tajnosti okolo nového muža!

Exriaditeľka Markízy Zuzana Ťapáková prežíva spokojné obdobie. Zobraziť galériu (3)
Exriaditeľka Markízy Zuzana Ťapáková prežíva spokojné obdobie. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Opäť si užíva život! Bývalá šéfka Markízy Zuzana Ťapáková (53) na jeseň 2013 zrejme len tak nezabudne. Po nečakanom odvolaní z postu riaditeľky televízie v Záhorskej Bystrici prišiel vzápätí aj rozchod s Vilom Rozborilom (48), čo šokovalo takmer celé Slovensko. Blondínka sa následne stiahla do úzadia a v spoločnosti ju vídať veľmi nebolo. Teraz sme ju však rozžiarenú stretli na istom galavečere a zisťovali sme, či je po jej boku nejaký nový muž.

Spokojná a šťastná! Tak aktuálne pôsobí bývalá generálna riaditeľka televízie Markíza Zuzana Ťapáková. Od rozchodu s moderátorom Vilom Rozborilom ubehol už rok a pol a za to obdobie sa u blondínky veľa zmenilo. Trápenie z konca vzťahu a straty zamestnania hodila za hlavu a opäť sa postavila na nohy.


Šok! Rozboril opustil Ťapákovú: Vilo, bol si s ňou z vypočítavosti?!


Ťapákovú sme nedávno po dlhšom čase stretli na ostro sledovanom podujatí. Nahodená a skvelo upravená pózovala aj pred objektívmi fotografov. „To, že ste ma nevideli, ešte neznamená, že som nikde nebola, ale chodila som menej do spoločnosti. Toto je asi prvá taká oficiálna akcia, na ktorej som sa teraz vyskytla. Ale bola som už aj párkrát v divadle, na neformálnych stretnutiach. Je to celkom príjemné teraz,“ povedala nám. 

Topky.sk zisťovali, čomu sa bývalá šéfka televízie aktuálne venuje. „Momentálne mám vlastnú spoločnosť. Robím na niektorých projektoch, ktoré čoskoro uzrú svetlo sveta,” prezradila s úsmevom Ťapáková, ktorá na akciu prišla v sprievode kamarátky.

Zaujímalo nás preto, či nemá po svojom boku nejakého nového partnera. „Na toto nebudem odpovedať. Nejaké tajnosti si musí človek nechať pre seba,“ tajnostkársky odvetila blondínka, ktorá však prítomnosť nového muža vo svojom živote nepoprela. Nechajme sa teda prekvapiť, či sa v blízkej budúcnosti neobjaví na verejnosti práve s ním. 

VIDEO: Zuzana Ťapáková o práci aj súkromí

Zuzana Ťapáková

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu