Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pavol Rusko o rozchode Rozborila s Ťapákovou: Povedal, čo bol skutočný dôvod »lásky«!

Pavol Rusko si myslí, že vzťah Vila Rozborila a Zuzany Ťapákovej bol účelový. Zobraziť galériu (4)
Pavol Rusko si myslí, že vzťah Vila Rozborila a Zuzany Ťapákovej bol účelový.

BRATISLAVA – Rozchod navonok idylickej dvojice Zuzany Ťapákovej (51) a Vila Rozborila (46) širokú verejnosť riadne zaskočil. V prípade niektorých zainteresovaných ľudí však táto správa nebola žiadnou novinkou, podobný scenár totiž vraj očakávali. Do tejto skupinky patrí zakladateľ Markízy Pavol Rusko (50), ktorý nám bez servítky prezradil, čo si o vzťahu bývalej generálnej riaditeľky televízie a moderátora skutočne myslí.

Ako sme vás na topkách informovali, vzťah Vila Rozborila a Zuzany Ťapákovej je už minulosťou. Dvojica sa rozišla krátko po tom, čo bola bývalá riaditeľka televízie Markíza odvolaná z tejto funkcie. Logicky sa preto natíska otázka, či s ňou moderátor nežil len z vypočítavosti.

Takýto názor zastáva zakladateľ modro-žltej televízie Pavol Rusko, ktorý oboch dôverne pozná. „Vždy som tvrdil, že ich vzťah bol účelový zo strany jedného z nich. A určite to nebola Zuzana Ťapáková,” reagoval svojsky bývalý politik, ktorý si len nedávno vymieňal prostredníctvom médií s Rozborilom poriadne drsné odkazy.

Vyzerá to tak, že svojimi slovami narážal Rusko na to, že Rozboril mal v Markíze vďaka Zuzane Ťapákovej, ktorá bola najprv marketingovou riaditeľkou a neskôr šéfkou celej stanice, rôzne výhody. Jeho relácia vraj dostávala najvýraznejšiu podporu a moderátor bol maximálne sebaistý. Podľa našich informácií sa mal správať tak, akoby televízii sám šéfoval. A to bol údajne dôvod, kvôli čomu ležal v žalúdku mnohým kolegom a členom štábu.

Rozboril ale popiera, že by rozchod s Ťapákovou nejako súvisel s jej odchodom z Markízy. „Nemá to s týmto nič spoločné. A ak má, tak len do tej miery, že niekto asi potrebuje rozbiť možnosť mojej ďalšej spolupráce s ňou a dáva si záležať, aby tieto veci vyťahoval v tomto čase,” komentoval pre topky.sk rozchod moderátor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu