Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nohavičkové odhalenia našich adeptiek na Miss: Krásne, ale nepozorné!

Adeptky na Miss Universe SR 2014 sú síce krásne, no nepozorné. Zobraziť galériu (9)
Adeptky na Miss Universe SR 2014 sú síce krásne, no nepozorné.

TRNAVA – Nedali si pozor! V piatok sme vás na topkách informovali, že zostava finálovej dvanástky súťaže Miss Universe SR 2014 je známa. Po prestížnom titule túžia dievčatá, ktoré sú krásne, no ako vidno, aj riadne nepozorné. Počas sústredenia v jednom z trnavských hotelov totiž prítomným ukázali, čo sa skrýva pod ich sukňami.

Vo štvrtok sa v jednom z trnavských hotelov konalo sústredenie, v rámci ktorého sa rozhodovalo o finálovej dvanástke aktuálneho ročníka Miss Universe SR. Prítomné dievčatá prežívali vďaka tomu poriadne napäté chvíle. A hoci väčšina z nich maskovala nervozitu širokým úsmevom, na niektorých záberoch púta pozornosť aj čosi iné než len ich pekná tvárička.

Viaceré krásky boli totiž poobliekané do kratučkých minišiat, ktoré zvýraznili ich dokonalé krivky. Hádam každá žena si je však vedomá, že takýto druh outfitu so sebou nesie aj riziko nechceného odhalenia. A práve tomu sa viaceré slečny nevyhli. Pri sedení totiž uprednostnili skôr pohodlie a na všadeprítomné fotoaparáty akosi pozabudli...

Zostavu dvanástich finalistiek Miss Universe SR 2014 nájdet TU. Zahlasujte za svoju favoritku>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu