Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas na Miss Universe SR 2014: Kráska sa rozčapila v priamom prenose!

Noémi Kovácsová sa počas tanca pošmykla a skončila na zemi. Zobraziť galériu (37)
Noémi Kovácsová sa počas tanca pošmykla a skončila na zemi.

BRATISLAVA – Takto si to nepredstavovala! Verejnoprávna televízia odvysielala v piatok večer voľbu novej kráľovnej krásy. Miss Universe SR 2014 sa stala Silvia Prochádzková (21) z Bratislavy, ktorá svojím triumfom zarmútila nejednu zo súperiek. Pre súťažiacu Noémi Kovácsovú (21) mal však tento večer trpkú príchuť aj z iného dôvodu. V priamom prenose si totiž vyrobila trapas, keď počas tanca skončila na zemi.

Večer, na ktorý nikdy nezabudnú! Dvanástka finalistiek aktuálneho ročníka súťaže Miss Universe SR 2014 si môže už vydýchnuť. Po mesiacoch driny a odriekania si totiž konečne doprajú oddych. V piatok večer sa totiž definitívne rozhodlo, ktorá z nich bude našu krajinu reprezentovať na svetovej súťaži krásy. Porotu odborníkov najviac zaujala Silvia Prochádzková z Bratislavy.

Dievčatá sa predviedli počas módnej prehliadky v nádherných róbach, nechýbala ani promenáda v plavkách a súčasťou večera bolo aj spoločné tanečné vystúpenie. Práve na poslednú spomínanú disciplínu nebude spomínať v najlepšom súťažiaca s číslom 5 Noémi Kovácsová. Sympatická basketbalistka sa počas tanca pošmykla a skončila na zemi. Ostatné súperky sa síce situáciu usilovali zachrániť, no väčšine prítomných divákov tento trapas neušiel.

VIDEO: Miss Universe SR 2014 - promenáda v plavkách.

Sledujte Topky TV: Takto prebiehala voľba kráľovnej krásy.

Takto to na Miss Universe SR 2014 vyzeralo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu