Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vdova po legendárnom slovenskom hokejistovi: Flek v markizáckom seriáli!

Vdova po hokejistovi Dušanovi Pašekovi - Ľubica sa objaví v markizáckom seriáli Rodinné prípady. Zobraziť galériu (7)
Vdova po hokejistovi Dušanovi Pašekovi - Ľubica sa objaví v markizáckom seriáli Rodinné prípady.

BRATISLAVA – Trápenie v živote aj pred kamerami! Televízia Markíza už od začiatku tohto týždňa vysiela seriál s názvom Rodinné prípady, v ktorom sú znázornené rôzne príbehy slovenských rodín. Počas nakrúcania projektu sa na pľaci vystriedali rôzni herci, ale aj bežní ľudia. Zaujímavosťou je, že v dnešnej epizóde stvárni hlavnú úlohu vdova po legendárnom hokejistovi Dušanovi Pašekovi (†38) Ľubica.

Meno Dušana Pašeka je známe každému Slovákovi. Úspešný hokejista odišiel z tohto sveta v roku 1998. Zomrel ako 38-ročný za záhadných okolností. Podľa oficiálneho vyšetrovania spáchal samovraždu. Zostali po ňom tri deti - dcéra Saška a synovia Dušan a Dominik. Posledného potomka mal legendárny športovec s Ľubicou Mruškovičovou, ktorá sa živila ako modelka a príležitostná herečka.

Vdova po Pašekovi nedávno oprášila umelecký chlebíček. Prijala ponuku na účinkovanie v jednej z epizód markizáckeho seriálu Rodinné prípady, ktorú si môžu diváci pozrieť dnes večer. Brunetka stvárnila ženu, ktorá prišla o svojho manžela pri tragickej dopravnej nehode. Po nešťastnej udalosti musí zdrvená matka riešiť nielen existenciu mužovej nemanželskej dcéry, ale aj záhadné zmiznutie peňazí.

Ľubicu sme oslovovili s otázkou, ako sa jej nakrúcalo. „Bolo to už dávnejšie, celé to prebiehalo v pohode,” reagovala pre topky.sk brunetka, ktorá účinkovala napríklad v Ordinácii v ružovej záhrade, či v kriminálke Mesto tieňov. „Do Rodinných prípadov som sa dostala normálne cez kasting. Zavolali mi z agentúry, v ktorej som zaregistrovaná,” uzavrela Pašeková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu