Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Andrea Járová zaparkovala ako pravá blondínka: Za stieračom si našla výstižný odkaz!

Andrea Járová vtipom o blondínkach nezostáva nič dlžná. Zobraziť galériu (6)
Andrea Járová vtipom o blondínkach nezostáva nič dlžná. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Neexistuje azda človek, ktorý by nepoznal aspoň jeden vtip o blondínkach. Veď doposiaľ ich bolo vymyslených minimálne tisíc. A slovenská playmate Andrea Járová (30) občas tiež presvedčí, že nezostáva nič dlžná farbe svojej hrivy. Po nezabudnuteľnom výroku v markizáckej relácii Bez servítky sa jej najnovšie podarilo s luxusným autom zaparkovať tak, že si za stieračom našla výstižný odkaz.

Posledný rok a pol trávi slovenská playmate Andrea Járová za veľkou mlákou. Našla tam nielen svoju lásku, ale zrejme aj miesto, kde chce stráviť zvyšok života. V týchto dňoch sa však modelka vrátila domov, aby navštívila blízkych. No a hoci je na Slovensku len chvíľu, už aj sa jej podarilo vyparatiť úsmevný prešľap. 

S luxusným autom totiž zaparkovala tak, že názvu na svojej poznávacej značke so znením BL-ONDIE rozhodne nezostala nič dlžná. Plavovláskin prešľap sa však nezaobišiel bez odozvy. Za stieračom jej totiž ktosi nechal výstižný odkaz. „Andrejka, nauč sa parkovať, lebo nabudúce tu auto už nenájdeš! Bude odtiahnuté!“ napísal niekto na kus papiera. 

„Zastala som na chodníku, lebo v Petržalke normálne zaparkovať po 18. hodine je umenie. A pred našim domom dupľovane. Nikoho som neohrozila, parkujú tak všetci. Ale možno vrtuľník a parkovanie na streche by to vyriešilo. Alebo môžem chodiť ešte autobusom,“ reagovala s nadhľadom Járová, ktorá tiež ocenila slušnosť odkazu. 

To však zďaleka nie je Andrein jediný „blond“ úlet. Veď azda každý si pamätá na perlu, ktorú známa modelka zahlásila v relácii Bez servítky. Vtedy šplechla do kamier, že makadamové oriešky pochádzajú zo SEVERO-JUŽNEJ Austrálie. 

Andrea Járová si za stieračom našla odkaz.
Zobraziť galériu (6)
Andrea Járová si za stieračom našla odkaz.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu